След като изчезна за близо четири години от общественото пространство,

...
След като изчезна за близо четири години от общественото пространство,
Коментари Харесай

Аманда Байнс проговори за провала в кариерата

След като изчезна за близо четири години от публичното пространство, Aманда Байнс проговори за краха на нейната кариера. Актрисата, която спря да се снима в киното поради проблеми с опиатите и алкохола, даде прочувствено изявление за списание "Paper ".

Аз в действителност се срамя от нещата, които съм правила, само че не мога да върна времето обратно, изяснява Байнс, която стартира да работи за разнообразни продукции на 10-годишна възраст. По думите й, през последните няколко години тя е наранила доста хора с държанието си и се усеща извънредно. "Това несъмнено не е виновност на Twiiter, a персонално моя ", акцентира тя.

Аманда, която бе кумир на доста деца през 90-те, посочи, че от четири години не е взимала опиати и към този момент не близва алкохол. В момента тя се пробва да стартира живота си на чисто и даже се е записала в университет, с цел да продължи образованието си.

Актрисата не крие, че когато била напрегнат поради уговорките си в киното, взимала освен трева, а и марихуана. Комбинацията на опиата с алкохол и разнообразни медикаменти я създали напълно друг човек.

"Просто в един миг нямах никаква цел в живота. Работих толкоз години и най-после си останах у дома, където не не правех нищо ", споделя още Байнс и признава, че се депресирала когато останала без задължения. Тя е безапелационна, че е диагностицирана с биполярно разстройство, само че това не значи, че е психологично болна. "Диагнозата постоянно е била притеснителна за мен. Когато отричаш нещо, хората имат вяра още повече в него. Всъщност, за мен, опиатите са отговорни за всичко ", прибавя тя.

Тъй като учи дизайн, Аманда се надява скоро да пусне своя лична фешън линия облекла, с която да се препитава. Тя не крие, че би желала да опита нещо ново, само че и още веднъж да се снима в киното.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Paper
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР