След като финтира и в последния момент отказа да подпише

...
След като финтира и в последния момент отказа да подпише
Коментари Харесай

След заканите: В Барса с изненадващо решение за Дембеле

След като " финтира " и в последния миг отхвърли да подпише нов контракт, през последните седмици се носеха съществени клюки от " Камп Ноу ", че крилото ще бъде продаден, а в случай че не - изхвърлен от първия тим. Тъй като продажба по този начин и не се реализира, всички чакаха, че каталунците ще го извадят от първия тим и даже ще се.
В последна сметка обаче, решението е оставено в ръцете на старши треньора Шави. Според информация на Сике Родригес от " Cadena Ser " - извънредно добре осведомен източник от " Камп Ноу ", Дембеле може да получи късмет за изява против Атлетико (Мадрид) в дербито в Ла Лига през идния уикенд.
Въпреки че няма да остане в Барселона, управлението на отбора се е съгласило с желанието на Шави да може да разчита на крилото, без значение че бъдещето на Дембеле е надалеч от " блаугранас ". Шави самичък ще реши какво ще се случи с френския ас, като се чака да го включи в групата за идните мачове.
Информацията единствено удостоверява новината от " AS ", че по-рано през днешния ден са извършени позитивни диалози сред Лапорта и Шави по тематиката с опцията Дембеле да играе до края на сезона, вместо да бъде изваден от тима.
Дали ще играе постоянно обаче е различен въпрос. Клубът имаше доста мощен зимен трансферен прозорец, след чието развиване .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР