След като бурно изрекламира авантюрата си с дизайнера Филип Плейн,

...
След като бурно изрекламира авантюрата си с дизайнера Филип Плейн,
Коментари Харесай

Наказаха Моника Валериева заради Филип Плейн

След като бурно изрекламира случката си с дизайнера Филип Плейн, Моника Валериева понесе съществени последици в обществената мрежа. От през вчерашния ден хубавицата е с хакнат профил в " Инстаграм ", където имаше няколкостотинхилядни последователя. Причината да бъде осъдена по този метод е обстоятелството, че за няколко часа моделката избълва куп фотоси и компромати във връзка връзките си с стилния гуру, научи първи HotNews.

Моника е изхвърлена от най-актуалното приложение измежду младите, най-много поради скандалния си чат с някогашната възлюбена на Плейн - Морган Осман, с която сред прочее са като две капки вода, считат феновете на дизайнера. Нашенката изложи обществено десетки постове, в които се вижда какви грозни думи и хапливи реплики си разменят с екс-изгората на моделиера от немски генезис. Валериева с горделивост ги сподели на висок глас, само че това въобще не й се отрази удобно на развиването й в обществената мрежа. Зад хакнатия й профил най-вероятно стои възлюбената на Филип, която агитирала феновете й да рапортуват родната брюнетка.

A post shared by МоникаВалериеваFan18/06/17 (@monika.valerieva.love) on Apr 19, 2018 at 4:03am PDT

В петък Валериева показа гореща фотография с известния дизайнер, което отключи омраза сред двете хубавици - Моника и Морган. Феновете им станаха очевидци на редица обиди, които не се понравиха на множеството. " Той ще те изрита още през днешния ден, личният състав му ти се смее. Може да се върнеш при арабина ", написа Морган и прибавя: " Ти си мислиш, че си готина. Споделяш фотоси, сходни на тези, които аз съм си правила с него. " Моника пък дава отговор: " Никой не може да ме изгони отсам. Аз мога да го направя, когато пожелая. Ти си прекомерно обезпокоена и за какво тъкмо от мен? "

A post shared by МоникаВалериеваFan18/06/17 (@monika.valerieva.love) on Apr 19, 2018 at 3:23am PDT

Припомняме ви, че до преди няколко месеца Моника беше сгодена за катарски предприемач, който се оказа женен. Има ли връзка с Филип Плейн или просто е била забивката му за нощ е въпросът, който се нищи интензивно от няколко дни. HotNews доближи до информацията, че в действителност зад тази непредвидена спекулация се крият скрити пиар тактики. Плейн, който има и бутик у нас в столицата, желал да ускори бизнеса си, защото продажбите му на българска територия са извънредно незадоволителни. И тъй като магазина му е заплашен от затваряне, а такова нещо не би било имиджово за марката, хората му стигнали до концепцията да гръмнат със скандал в родния шоубизнес.

hotnews.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР