След като Биляна Гавазова напусна bTV, колегата ѝ Златимир Йочев

...
След като Биляна Гавазова напусна bTV, колегата ѝ Златимир Йочев
Коментари Харесай

Обрат в bTV: Любима водеща сяда на стола на Биляна Гавазова в сутрешния блок / СНИМКИ

След като Биляна Гавазова напусна bTV, сътрудника ѝ Златимир Йочев носи целия товар на утринния блок на гърба си, само че слуховете настояват, че това няма да продължи още дълго

След дълги месеци търсене шефът Антон Хекимян най-сетне е избрал коя да наследи ненадейно напусналата Биляна Гавазова. Това е Алекс Кръстева. Бившата водеща на „ Тази събота и неделя “ се завръща на работа след година майчинство и най-вероятно ще я създадат лице на „ Тази заран “. Александра Кръстева, за която преди време стана ясно, че е сестра на певицата и актриса Антоанета Добрева – Нети, слезе от екрана в края на май предходната година, като заяви, че е бременна. Преди дни тя и брачният партньор й – предприемачът Владислав Стоянов, отпразнуваха първия рожден ден на своя наследник Виктор.

В бТВ първата година на бебето нормално е моментът, в който майката се връща н работа – там рядко употребяват спомагателната година отпуск, която се поставя по закон.

Алекс няма да направи изключение. Тя към този момент приготвя почвата за завръщането си в нюзрума, а дни преди рождения ден на детето се появи и на празненството за 22-рата годишнина на новините в малкия екран.

Антон Хекимян няма по какъв начин да върне къдрокосата си колежка в „ Тази събота и неделя “.

В новините също няма потребност от нови водещи. Алекс може да се окажа идеална партньорка за Златимир Йочев. Неговата някогашна колежка Биляна Гавазова напусна напролет и от този момент той работи като вол самичък в предаването с дълготрайност три часа и половина. То е замислено с концепцията, че ще се води от двама души, които да си разделят тематиките. Но това към този момент месеци наред не се случва.


Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР