След като беше съобщено, че Националният комитет на Републиканската партия

...
След като беше съобщено, че Националният комитет на Републиканската партия
Коментари Харесай

Съюзник на Тръмп се отказа да го обяви за кандидат за президент

След като беше обявено, че Националният комитет на Републиканската партия ще прегледа идната седмица предложение някогашният американски президент Доналд Тръмп да бъде разгласен за хипотетичен партиен претендент за президент, основателят на тази концепция в последна сметка се отхвърли от нея, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на Ройтерс.

Съюзникът на Тръмп - Дейвид Боси, беше популяризирал план на решение измежду сътрудниците си от Националния комитет през вчерашния ден и гласоподаване по него можеше да има идната седмица по време на среща в Лас Вегас.

Тръмп и неговите съдружници започнаха акция за напън над Хейли, която отхвърля да се отдръпна от конкуренцията за кандидат-президентската номинация на Републиканската партия. Нейният отвод да приключи акцията си ядоса Тръмп, който желае да концентрира вниманието си върху самите президентски избори и съперника си от Демократическата партия, президента Джо Байдън.

Но откакто концепцията на Боси стана публично притежание, в обществената си медия " Трут сошъл " Тръмп възрази против нея и сподели, че избира Националният комитет на Републиканската партия да не прокарва проекта да го афишира прибързано за хипотетичен партиен претендент за президент, тъй като той избира да завоюва номинацията на партията си посредством гласуванията на първичните избори. След това несъгласие Боси отдръпна предлагането си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР