След като беше потвърдено, че Мадона ще бъде специалният гост

...
След като беше потвърдено, че Мадона ще бъде специалният гост
Коментари Харесай

​Дана Интернешънъл открива Евровизия 2019, Мадона е специален гост на форума

След като беше доказано, че Мадона ще бъде специфичният посетител на " Евровизия 2019 ", уредниците оповестиха и кой ще открие фестивала в Тел Авив. " Евровизия " ще бъде открита от Дана Интернешънъл, която шокира европейската аудитория преди 21 години и донесе победа на Израел през 1998 година.

 © БГНЕС
Точно след 20 години музикалното съревнование още веднъж се организира в Тел Авив, а първата транссексуална звезда на " Евровизия " ще изпее тогавашната печеливша ария " Дива ". Групи от православни евреи са изключително ядосани, споменавайки протеста на фестивала през въпросната година поради тяхната представителка.

" С тази победа Господ ми потвърди, че е на моя страна ", сподели тя пред кореспонденти след " Евровизия " тогава и по този начин провокира още по-голям яд измежду вярващите в Израел. Но след успеха стана европейска звезда и един от най-известните транссексуални в света. Днес е на 47 и е една от най-известните певици в Израел.
 Поп иконата Мадона ще пее на Поп иконата Мадона ще пее на "Евровизия " в Израел
Новината беше доказана от неин представител. По време на музикалния конкурс, който ще се организира през май в Тел Авив, звездата ще изпее две песни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР