След като австралийският Daily Mail написа, че Лиъм Хемсуърт е

...
След като австралийският Daily Mail написа, че Лиъм Хемсуърт е
Коментари Харесай

Лиъм с пост за раздялата с Майли

След като австралийският Daily Mail написа, че Лиъм Хемсуърт е коментирал пред тях раздялата си с Майли Сайръс, звездата от „ Игри на глада “ разгласява пост на страницата си в Instagram.

От написаното от него се удостоверява новината за раздялата му с Майли, само че по този начин също се схваща и че той не е обсъждал с никого публично тази тематика.

Той написа: „ Здравейте на всички. Само небрежно да отбележа, че неотдавна с Майли се разделихме и ѝ поисквам само здраве и благополучие по пътя напред.Това е персонален въпрос и не съм правил никакви мнения пред публицисти или медии. Всички обявени цитати, приписани на мен, са погрешни. Мир и обич. “

Постът се появи дни откакто сп. People излезе със известие за раздялата. То е било изпратено от формалния представител на певицата и в него се споделя, че двамата са се договорили да се разделят и това е най-хубавото, което могат да сторят един за различен. Също по този начин се добавя, че те ще се съсредоточат върху себе си и кариерите си, както и молят да се почита правото им на персонален живот.

Преди поста в обществените мрежи Лиъм бе забелязан да се разхожда бледен в компанията на брат си и децата на Крис Хемсуърт.

В същото време Майли пък се наслаждаваше на почивката си край езерото Комо в Италия с Кейтлин Картър – някогашната брачна половинка на Броуди Дженър.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР