След като Алекса от Резервите успя да се пребори за

...
След като Алекса от Резервите успя да се пребори за
Коментари Харесай

Обидата остава: на кого са все още сърдити Мани, Фейгин и Илиян?

След като Алекса от Резервите съумя да се пребори за последното място в „ Игри на волята “, силите несъмнено се обърнаха и това се видя още с първите борби предходната седмица. Винаги усмихнатият сърбин съумя да вдъхне нови сили на Супергероите и те бързо поведоха със серия забележителни победи. Първо капитанът Мани съумя да завоюва капитанската борба и да нахрани племето, а по-късно сините се пребориха и на двете елиминационни, успявайки да се запазят в цялостен състав.

Под очевидно спокойното им въодушевление обаче се заформят нови спорове и това стана ясно още с идването на Алекса. Цецо, Виктория и Гого не се забавиха да придърпат новия си съплеменник край реката, с цел да го вкарат в обстановката на племето и двете враждуващи обединения . Докато обясняваха ситуацията, Цветан съумя да опише обстановката с няколко цветущи изречения:

„ Онези там са единствено зелени лимони “ и „ Гого също осъзна, че няма място там, при другите утайки “, визирайки Мани, Фейгин, Илиян и Касим.
                             

Веднага след тези реплики обаче Мани безапелационно смаза капитаните на другите два тима - Филип и Генчо , а по-късно поведе племето в победна серия, запазвайки го цяло.
                             

Месеци след финала на „ Игри на волята “, когато участниците от всички племена постоянно се събират, с цел да гледат дружно предаването и явно поддържат другарски връзки, обидата на Цецо очевидно към момента не е забравена.

В неделя Мануела показа занимателна фотография, на която с Александра и Илиян очевидно се забавляват с разкрасителни процедури и смешни физиономии, а текстът към селфито им гласи: „ Добро утро от утайките и зелените лимони “.
                             

Думите на високия Цецо явно са засегнали съотборниците му от Супергероите и даже след края на формата тримата другари са приели във вътрешността острата му реакция, която беше излъчена предходната седмица.
 ТЕСТ: В кое племе в „ Игри на волята “ би трябвало да влезеш?
Гледайте предаването всеки понеделник от 20:00 и от вторник до петък от 21:00 по NOVA.  Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  и  на формата!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР