След като актрисата Диана Любенова се раздели изненадващо с bTV,

...
След като актрисата Диана Любенова се раздели изненадващо с bTV,
Коментари Харесай

Диана Любенова отива в БНТ

След като актрисата Диана Любенова се раздели изненадващо с bTV, от тази есен е част от екипа на Българска национална телевизия. Вече е лице на начин на живот предаване на публичната медия.

 

9 години Любенова бе водеща на утринния блок на bTV през уикенда, като за това време с работата си съумя да завоюва безапелационно зрителското утвърждение. Направи и голям брой извънредни изявленията със звезди от международния шоубизнес, за които доста единствено могат да мечтаят.

 

Поради всички тези аргументи бе голяма изненада за феновете, когато стана ясно, че медията се разделя с нея, а новите лица на предаването са неопитните Бесте Сабри и Митьо Маринов.

И явно при Диана е проработила максимата, че когато една врата се затваря, друга се отваря и е получила предложение от Българска национална телевизия незабавно, откакто се разделила с bTV. Обществената телевизия ще пусне новия план на екран, чието лице е Любенова напълно скоро.

 

 

Първа за това загатна Мариана Векилска, с която работеха дружно преди години. След като напусна bTV, тя също стартира работа в Българска национална телевизия като водеща на предаването „ България в 60 минути “. Само преди няколко дни Векилска пусна в обществените мрежи фотография с някогашните си колежки – Диана Любенова и Жени Марчева, издавайки, че скоро ще работи още веднъж с една от тях.

 

Още преди повече от месец се понесе мълвата, че Любенова по всяка възможност ще стартира работа в Българска национална телевизия, само че се смяташе, че ще поеме предаването „ Извън играта “, откакто авторката му Люба Пашова се разделя с малкия екран, с цел да се изявява на театрална сцена.

Най-вероятно Любенова ще води напълно ново предаване, което ще е неин авторски план.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР