След известността покрай риалитито на Миглена Каканашева InstaQueen победителката Ивомила

...
След известността покрай риалитито на Миглена Каканашева InstaQueen победителката Ивомила
Коментари Харесай

Любов от разстояние: Ивомила Петкова тъжи по любимия си Лео

След известността около риалитито на Миглена Каканашева InstaQueen победителката Ивомила Петкова се реалокира от родния си град Велико Търново в София, с цел да следва софтуерно инженерство и да се развива професионално като инфлуенсър и модел.

Виж още: Виктор Стоянов болести със спорт и половинката си: Мария сподели забележителни резултати от фитнеса

Ако желаете да се радвате на естествена хубост без извънредно обработени фотоси, наложително последвайте профила на Ивомила.

Виж още: лаговеста Бонбонова е гневна: Хейтъри нападнаха плеймейтката за външния ѝ тип

Преди няколко месеца тя разкри, че към този момент има човек до себе си и се усеща доста щастлива и обичана. Първоначално пускаше в персоналния си профил загадъчни фотоси, само че по-късно напълно умерено стартира да отбелязва волейболната звезда Лео Тончев.

Виж още: Няма Благо, няма проблем: Бившите дами на Джизъса преливат от благополучие

Във видео в своя YouTube канал Ивомила показа, че се мести в Добрич, защото Лео ще бъде част от волейболния тим „ Добруджа “. Двамата се намират в сериозен стадий от връзката си и затова по никаква причина не желаят да се разделят. „ За да видя дали той е индивидът, с който желая да продължа отсега нататък, на мен ми би трябвало да уверя дали животът ни дружно в жилище би протекъл добре “, добави тя. Преместването ѝ в Добрич няма да е за непрекъснато, а единствено за някакъв интервал. 

Виж още: Помните ли Sweet 16? Всички знаем Гери-Никол и Тита, само че какво се случи с Мишел?

В персоналния си профил моделката пусна стори, в което споделя, че 2 седмици е била надалеч от обичания си и че ѝ предстоят още 2 такива седмици. Важното е, че напълно скоро, когато се реалокира в Добрич, ще си бъдат непрекъснато дружно. 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/ivomilavp/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР