След известно затишие Бионсе се завърна с гръм и трясък

...
След известно затишие Бионсе се завърна с гръм и трясък
Коментари Харесай

Истинска ли е косата на Бионсе

След известно мъртвило Бионсе се завърна с гръм и тропот на музикалната сцена с Cowboy Carter. Той провокира много спорни реакции, тъй като никой не очакваше една от най-популярните аренби изпълнителки да направи кънтри албум.
 Бионсе и Cowboy Carter - доста суперлативи и една рецензия за новия й албум
Много суперлативи и една рецензия - новият кънтри албум на Бионсе

Певицата още веднъж чупи върхове, въпреки и в напълно друг жанр

Ако оставим настрани новата й музика, 42-годишната Бионсе съумя да ядоса много хора и по друга причина. Наскоро тя стартира лична марка артикули за коса - Cecred. Именно с използването им тя изяснява положителния тип на дългата си и изрусена коса.

Последваха рецензии, че певицата е известна с обстоятелството, че постоянно носи перука и косата, с която виждаме, не е същинска. Явно това я предизвика на качи видео в персоналния си профил в Instagram, където виждаме тъкмо по какъв начин измива, подхранва и оформя прическата си.

" Вече 25 години подкрепям русия цвят на естествената си коса и всички тези опити изиграха роля при основаването на продуктите на Cecred ", написа тя. Виждаме, че след измиване косата й възстановява естествените ситни афро къдрици.

Впоследствие обаче, благодарение на артикули и преса, косата й бива изправена, с цел да добие типа, който виждаме от рекламната акция на Cowboy Carter. " Витае една стигма и неверно усещане, че хората, които носят перуки, нямат дълга и здрава коса. Това са нелепости ", добавя още.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР