След изпълнения с весели и емоционални преживявания детски празник –

...
След изпълнения с весели и емоционални преживявания детски празник –
Коментари Харесай

Розово-сладоледен ден очакват в Казанлък след жизнерадостния 1-ви юни

След осъществявания с радостни и прочувствени прекарвания детски празник – 1-ви юни, Казанлък се готви за розово-сладоледен 4-ти юни.
За петъчния Ден на Казанлък, в границите на 118-те Празници на розата, за специфичен посетител общината е поканила известния занаятчия кулинар Ути Бъчваров.
След 17,00 часа на централния площад „ Севтополис “ Ути и екип от казанлъшки деца ще подготвят рекордното количество от над 100 кг апетитен сметанов сладолед с розово сладко от 10 000 листчета розов цвят, грижливо набран в розовите градини на Долината.
Към лакомствата ще бъдат добавени и повече от 100 кг ягоди, които ще обогатят усета на сладкото прелъщение. Жителите и гостите на Града на розите ще получат вкусни блага от община Казанлък за повече усмивки в празничния ден.
 Кметът на Казанлък Галина Стоянова: Нека духът на 24 май доближи до всяко семейство Кметът на Казанлък Галина Стоянова: Нека духът на 24 май доближи до всяко семейство
Кметът на Казанлък Галина Стоянова поздрави съгражданите си за празника на българската култура, книжовност и просвета 24 май. Ето какво...
Детайли по рецептата на казанлъшкия сладолед – шлагер на Лято`2021 може да научите персонално от Ути по време на кулинарната атракция в празничния петъчен ден.
А през днешния ден общината, дружно с Дневния център за деца с увреждания и Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни, провежда жизнерадостно празненство за дребните си жители с доста игри и занимания.
За радостното въодушевление на малчуганите се грижеха артисти от общинския спектакъл „ Любомир Кабакчиев “, които влязоха в ролята на аниматори. Имаше също по този начин карнавал с костюми на обичани герои от приказки и филми, мъниците оставяха отпечатък на своята длан в особено арт пано. И още – рисунки, песни, игри, закачки.
Тази вечер от 19 часа на площад „ Севтополис “ ще се организира обичайното детско шоу „ Принцеси на розата “, в което ще вземат присъединяване 25 девойки от подготвителните групи на всички детски градини в общината. В спектакъла ще се включат и танцьорите от балетна школа " Па Де Кре " - Стара Загора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР