След излизането на скандалните мемоари Резерва принц Хари се превърна

...
След излизането на скандалните мемоари Резерва принц Хари се превърна
Коментари Харесай

Истинската причина защо Меган Маркъл не е виждана до Принц Хари от дълго време

След излизането на скандалните записки " Резерва " принц Хари се трансформира в съществена сензация в английската и американската преса. В същото време брачната половинка му, херцогиня Мегън, наподобява изцяло изключена от публичния живот. Тя не е дава изявленията, не разяснява и даже в никакъв случай не съпровожда брачна половинка си на интервютата за разпространение на книгата му.

Възниква въпросът за какво се случва по този начин и с какво е заета Меган в този момент. 

Според умел кралски специалист повода за отсъствието на принца на Съсекс е деликатно планувана тактика.

Мнозина смятаха, че след излизането на записките на принц Хари, брачната половинка му ще го последва на всички места, с цел да помогне за увеличение на продажбите. Двойката обаче не се е появявала дружно на публучно място от 7-ми декември, когато Меган и Хари получиха премията " Пулс на вярата " на Робърт.Ф.Кенеди в Ню Йорк.

Появиха се доста теории по отношение на това. Интернет пространството е цялостно с огромно многообразие от отзиви по отношение на аргументите за " изгубването " - от заболяването на херцогинята до раздора в семейство Съсекс и недоволството на Меган от наличието на записките. И по този начин, Виктория Уорд от The Daily Telegraph изрече мнение, че е доста допустимо " херцогинята да е изразила деликатни опасения по отношение на това дали излизането на книгата е верния ход. "

Въпреки това, съгласно Алисън Бошоф, кореспондент на Daily Royal Mail, общественото неявяване на Мегън е дълготрайна тактика на тайнственост.

Първо, приближен медиен източник оповестява на Алисън, че самата издателска къща Penguin Random House, която издава книгата, е помолила Съсекс да не " свети ". PR отделът на компанията е желал единствено принц Хари да остане в светлината на прожекторите за известно време. " Това е неговото пътешестване и той би трябвало да " блесне ", споделя представителят Бошоф.

Второ, отсъствието на Меган би трябвало да понижи броя на язвителните мнения за това, че Хари е манипулиран от жена си. Това мнение непрекъснато се появява в таблоидите и в този момент е извънредно неподходящо за Съсекс.

Трето, Бошоф има вяра, че Мегън приготвя своите печеливши планове и за това желае да " избегне сянката, хвърлена от авторитетната фигура на мъжа си ".

Алисън даже не изключва, че в бъдеще можем да чакаме записките и на херцогинята, в които да опише своята версия за живота в кралския двор.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР