След изключването на германската Алтернатива за Германия от парламентарната група

...
След изключването на германската Алтернатива за Германия от парламентарната група
Коментари Харесай

Лидерът на Алтернатива за Германия недоволства, че партията е изключена от европейското ѝ семейство

След изключването на немската " Алтернатива за Германия " от парламентарната група " Идентичност и народна власт " в Европейския парламент водачът на партията Тино Крупалаотправи остри рецензии към предходните сътрудници от Италия и Франция, съобщи БНР.

Лидерът на " Алтернатива за Германия " Тино Крупала упрекна досегашните си сътрудници в Европа в " интервенция във вътрешните работи на Германия ". На партийна конференция в петък вечерта той забрани всякаква интервенция в делата на партията от страна на партиите на Марин Льо Пен и Джорджия Мелони.

В ролята си на министър-председател на Италия Мелони поддържа пращането на оръжия за Украйна и разпределянето на мигрантите в целия Европейски Съюз.

" Тази мелонизация няма да се случи при нас. Нашата партия няма да се огъне, с цел да стане по-уважавана от другите. За нас немските ползи постоянно са преди всичко. " - сподели Крупала.

В четвъртък групата на " Идентичност и народна власт " изгони всичките девет евродепутати от " Алтернатива за Германия " с неотложно деяние. Причината е изявление, обещано от главния претендент на " Алтернатива за Германия " за европейските избори Максимилиан Кра, в което той оневинява действията на SS по време на Втората международна война.

Крупала омаловажи постъпките на Кра, като ги назова незначителна рецесия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР