След историческата си победа за Оскар, режисьорът на Годзила минус

...
След историческата си победа за Оскар, режисьорът на Годзила минус
Коментари Харесай

Режисьорът на „Годзила минус едно“ отговаря на сюжета на „Опенхаймер“ като „човек от японски произход“

След историческата си победа за Оскар, режисьорът на „ Годзила минус едно “, който се занимава с опустошението на атомните бомбардировки над Япония през Втората международна война, отговори на въпрос по отношение на мислите си за „ Опенхаймер “, портрет на американския академик, виновен за смъртоносното оръжие.

„ Като човек от японски генезис и генезис, моят отговор на „ Опенхаймер “ [е, че] бих желал да посветя друг филм на това, когато пристигна този ден “, Такаши Ямазаки — чийто филм завоюва Оскар за най-хубави образни резултати, първият за „ Годзила ” – сподели пред кореспонденти в пресцентъра на премиите Оскар в неделя.

„ Годзила минус едно “, 37-ата част от емблематичния франчайз на Toho Studios, наблюдава цивилни в следвоенна Япония, до момента в който чудовището се появява още веднъж измежду скръбта им. Експертите споделят, че самото страшилище в началото е основано като метафора за злините на атомните оръжия и тестванията, като мощно набраздената кожа или люспи на създанието си представ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР