След институционалната и политическата криза, сме свидетели и на криза

...
След институционалната и политическата криза, сме свидетели и на криза
Коментари Харесай

Финалът на Борисовите фантазии за Радев е в... Наречен*

След институционалната и политическата рецесия, сме очевидци и на рецесия на идентичността. Това, което министър председателят Борисов наговори за Радев и фотосите на чекмеджето с милионите, златото и пищова е в действителност обезпокоително. Очевидно става дума за дефинираната от Ерик Ериксън загуба на възприятието за еднаквост със себе си и историческа проекция.
Не е смешно – индивидът с казуса ни е министър председател. Което е и проблем на всички ни.

Да напомним: Някъде край Търговище, до непостроената автомагистрала „ Хемус “, Бойко Борисов упрекна президента Румен Радев, че е провел снимането на нощното шкафче в спалнята му, което бе цялостно с пачки евро, кюлчета злато и револвер. „ Човек (Радев), като приказва, би трябвало деликатно да мисли, и за себе си. Аз съм подготвен и съм изяснил по какъв начин подло неговите хора, най-близкото му обграждане ме сготвиха по един обикновен метод. С една прелестна госпожа, която в мое неявяване пристигна и нащрака всичко. Години наред се готвиха за един сходен миг, само че грешката им беше, че пуснаха клипа, с който се снима спалнята, къщата, най-сервизните пространства, в мое неявяване. Ако, примерно, е имало пари, да кажат – кой държи по този начин пари и злато в случай, че има каса. Като ченгеджийска интервенция я направиха чудесно и не инцидентно единствено той го приказва, тъй като го свърши негово близко обграждане “.

Ако най-малко една дума от НЕнаучните фантастични изказвания на Борисов беше вярна, подчинените му служби и другарска прокуратура щяха да извадят фрагменти от десетките охранителни камери в резиденцията и да създадат президента на таратор. Но няма такива фрагменти и доказателства. Както няма и за изказванията, че митингите са платени.

По-обезпокоителното е, че министър председателят знае чудесно по кое време и коя жена го е снимала, а се пробва да накисне президента. Намесата на психиатър или прокурор в дадения случай наподобява напълно уместна.

Борисов обаче не споделя нищо за изтеклия запис на негов диалог с Томислав Дончев, за който американска лаборатория се произнесе, че е достоверен. В него се чува следното: „ ….Акъл се набива, Томиславе, на интелигентен човек. На елементарен човек кур се набива! Той не може да поеме ум, мое да поеме един кур. Като се трови, като му се ебава майката и по този начин нататък. Това може елементарния човек. Е това са отпред на митинга. “

И още: „ Абе, хуйо… Само че не в тех е казуса. Проблема е Радев. С това, че излезе и сподели – два милион и половин не са отговорни за бедността, отговорно е правителството… Ама държавното управление заплати предходната шест милиарда и седемстотин за неговата партия… Не, верни неща не могат да се правят… Правилни неща с подобен президент не се вършат. “.

Друг откъс: „ …Казва ти го президента в кавички, щото той не може да е държавен глава тоя тъпанар… Когато ти го каже президента ти не спориш с мене, спориш с два милиона и половина, които са припознали, че тоя е техния бранител от тебе! … Е! Е! Е!… Защо му даваме това да го прави?! … Да си ебе путката майчина! “.

Ако Борисов и Гешев са намислили на 5 октомври да се явят в Брюксел с версията за президента и чекмеджето, ще бъде позор и срам. По-добре да се създадат на заболели и да не стъпват там. Хем ще си спестят и резила, че са моноезични… Гербаджията Кунчев, той и народен здравен контрольор, ще им напише по едно здравно. По-добре излагация, че се крият, в сравнение с откачени съчинения.

Един от признаците за рецесия на идентичността е, когато човек стартира да се нервира на въпроси, свързани с живота и работата му. Опитва се да ги отклонява и става нападателен. Заживява в своя измислена действителност. В такава обстановка Наречен е добър вид. Следващият е МБАЛНП " Св. Наум "...

Историята постоянно си прави невероятни смешки. Изстрелва някакъв човек на Олимп, след което трансформира едно мекмедже в Голгота.

Малина Станева

-----------------------------------------------------------------

* Нареченски бани - минералната вода там е единствената в България за лекуване на неврози, депресии и стресови положения.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР