След информация, която излезе по медиите, че зам.-министърът на здравеопазването

...
След информация, която излезе по медиите, че зам.-министърът на здравеопазването
Коментари Харесай

Костадин Костадинов гарантира премахване на Зелени сертификати и ваксинации

След информация, която излезе по медиите, че зам.-министърът на опазването на здравето Александър Златанов заплашва от ефира на БТВ неимунизираните с локдаун, ръководителят на патриотичната партия Възраждане и претендент за Президент лекар Костадин Костадинов разяснява:

„ Управляващите фашисти считат да ни вкарат под домакински арест просто тъй като не желаеме да увредим здравето с пробна течност, която не знам за какво назовават ваксина. Златанов, желая да видя по какъв начин тъкмо мен и моите съидейници ще ни накараш да стоим заключени по домовете си. На 14 ноември ще влезем в Парламента и ще се наложи да те затворим за твое лично положително, тъй като недоволството ще те отнесе ", сподели доктор Костадинов във видео във фейсбук.

„ Интересното е, че в сегашния миг ръководещите до преди половин година фашисти от ГЕРБ се пробват да получават някакъв дял от това, че сега техните съперници отнасят недоволството по отношението на въвеждането на Зеления документ.

Всички ние знаем, че няма разлика сред тези ръководещи фашисти и тези ръководещи крадци, просто последните са с доста по-голям стаж. Ясно е, че тази безумна политика се организира от Румен Радев и неговото държавно управление с напън извън, явно е имало доста сериозен напън, тъй като тъй наречените Зелен документ се вкара ден преди Радев да отиде да рапортува пред господарите си в Брюксел. Ние, от Възраждане не вършим разлика сред марионетките, които ни ръководят в този момент и незаконните марионетки на предходното държавно управление. Борисов дори го сподели непосредствено, че в случай че той управлявал сега, към този момент 50% от българите щели да бъдат имунизирани, другояче казано лицето Борисов ни съобщи, че тези фашистки ограничения е щял да ги приложи много по-рано " - добави Костадинов.

Според него би трябвало да се направи цялостен протест на този незаконен, колониален режим.

„ На 14 ноември ще имаме опция да покажем посредством вота си какво бъдеще желаеме за нас и децата ни - Възраждане или иго, изборът е в нашите ръце. Аз моят от дълго време съм го направил ", добави доктор Костадинов.
Цялото видео на доктор Костадинов може да видите тук:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР