След Grandland GSe и Astra GSe, третата от новите под-марки

...
След Grandland GSe и Astra GSe, третата от новите под-марки
Коментари Харесай

Новият Opel Astra Sports Tourer GSe: забавление с отговорност - видео

След Grandland GSe и Astra GSe, третата от новите под-марки на Opel към този момент започва. Новият Opel Astra Sports Tourer GSe към този момент може да бъде поръчан на цени, започващи от 47 660 евро. В Opel съкращението GSe значи " Grand Sport electric ".

Подобно на събратята си GSe, комбито също би трябвало да впечатли с динамични характерности на шофиране и локално беземисионно plug-in хибридно задвижване с 1,6-литров, четирицилиндров, турбо, бензинов мотор със 133 кВт/180 к.с. и електрически мотор с до 81,2 кВт/110 к.с. Заедно те основават систематична мощ от 225 к.с. и оптимален въртящ миг от 360 Нм.

Opel показва разхода на гориво като 1,2-1,1 л/100 км (WLTP). Комбито форсира от нула до 100 км/ч за 7,6 секунди и доближава оптималната скорост от 235 км/ч (135 км/ч чисто електрически). Литиево-йонната батерия от 12,4 кВтч подсигурява, че plug-in хибридът може да измине до 63 километра (WLTP) с нулеви локални излъчвания.

Динамичният Sports Tourer GSe е освен с 10 милиметра по-нисък, само че и планиран да бъде по-пъргав и акуратен спрямо „ естествените “ версии. Специалните пружини и амортисьори разрешават по едно и също време динамично и комфортно шофиране. Електронната стабилизираща стратегия се намесва когато би трябвало само че леко по-късно, а ръководството също е спортно. В типичния жанр на GSe, Astra Sports Tourer GSe идва с 18-инчови алуминиеви джанти в диамантено рязано черно и присъща GSe предна ризница и заден дифузьор.



Вътре, характерните и AGR-сертифицирани GSe седалки обезпечават устойчиво задържане. Отоплението на седалките и кормилото ви разглезва в студените дни. Комбито разполага с 516 до 1553 литра багажно пространство зад задната врата, която по желание може да се отваря и затваря автоматизирано с придвижване на крайници.

Стандартното съоръжение включва системата Intelli-Drive с предизвестие за преден конфликт и автоматизирано спешно прекъсване, различаване на пешеходци и унесеност, деен помощник за поддържане на лентата, помощник за пътни знаци, предизвестие за напречен трафик и мъртва точка и автоматизиран помощник за скорост с функционалност за прекъсване. Паркинг водачът начело и откъм гърба и 360-градусовата Intelli-Vision камера подкрепят лидера при маневриране.

Пътниците в GSe са свързани в мрежа с безжичната мултимедийна навигационна система, съвместима с Apple CarPlay и Android Auto, с 10-инчов пъстър сензорен екран и 10-инчов екран с информация за лидера. Съвместимите смарт телефони могат да се зареждат и посредством безжично зареждане в централната подпора.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР