След гранде изказването, че е първото момиче, което се е

...
След гранде изказването, че е първото момиче, което се е
Коментари Харесай

Рапърката Диона конкурира Гери-Никол и от модния подиум! Отслабна и вече се щрака предимно по бельо

След гранде изявлението, че е първото момиче, което се е издигнало с рап у нас, забравяйки, че звездата на Гери-Никол е изгряла преди нейната, певицата Диона стартира да конкурира варненката и по различен параграф  - стилния подиум, видя HotArena.

След като направи няколко следващи части, които бяха по-скоро насочени към чалга и регетон ритмите, в сравнение с към хип-хоп звученето, червенокоската много си повярва. Именно тази музикална ниша сега се котира най-печелившо и мнозина прибегнаха до нея, с цел да се опаричат.

Криско и режисьорът му Кико пък взеха решение да я поканят да взе участие в уеб сериала им „ Следвай ме “ в ролята на съквартирантка на основната героиня в поредицата, изиграна от колежката й Тита .

Новото музикално занятие и ролята в „ Следвай ме “ докараха още по-голяма известност на Диона и станаха положителни предпоставки девойката да вдигне хонорара си, който взема против певчески участия из нощните клубове. Денислава, както е същинското име на певицата, стартира да обикаля все по-често разкрасителните центрове , които са признати като втори дом от всяка уважаваща себе си ВИП мацка.

Изпълнителаката на „ Дявола на токчета “ се стимулира и да отслабне , защото бутовете й бяха много едрички за скромния й растеж.  И ето я през днешния ден, напълно обновената Диона неотдавна се изявява и като модел на облекла – още един нов мотив, по който да се конкурира с Гери-Никол.

В Инстаграм профила й не стопират да намират място фотоси по долни дрехи, на които Диона гордо пъчи умалената си дупара .  „ Въпрос на време е да прибегне и до скалпела и пластичната хирургия. Върви по пътя на чалгарките “, одумват я злобарите в мрежата. Можете да видите провокативните разголени снимки на певицата по-долу.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР