След фурора, който предизвика с превъплъщението си в образа на

...
След фурора, който предизвика с превъплъщението си в образа на
Коментари Харесай

Влади Михайлов плакал за смъртта на Фреди Меркюри

След фурора, който провокира с превъплъщението си в облика на именития Фреди Меркюри в " Като две капки вода ", надареният артист Владимир Михайлов ще опише с гласа си и историята на живота на фронтмена на Queen. „ Фреди Меркюри е талант освен в музиката, само че и в театралното изкуство. Това може би е актьорът с най-силно въздействие върху мен, още от детството ми. Той е цяла глава в живота ми.

 
                             

Помня ясно по какъв начин плакахме с брат ми, когато светът го загуби. Затова през днешния ден, години по-късно за мен като музикант, като човек на сцена и като почитател е чест, отговорност и голямо наслаждение историята на живота му да прозвучи на български с моя глас “, споделя Владимир Михайлов.

Аудио версията на биографията на Фреди Меркюри ще бъде налична в платформата на Storytel от 29 май.В книгата авторката Лора Джаксън наблюдава житейския път на “краля със звезден глас ” от раждането му като Фарух Булсара в Занзибар до международната популярност, която печели като лице на една от най-известните рок банди на всички времена. Тя разкрива доста истини за паметния ексцентрик и напомня както театралния облик на Фреди, по този начин и неговата същинска същина, индивида зад кулисите, раздиран от терзания и несъгласия, само че преливащ от ентусиазъм. Биографията съдържа извънредни изявленията с някои от най-близките хора на Меркюри, измежду които музикантите от Queen, а също и с други звезди, които описват любопитни истории за работата си с него – Клиф Ричард, Ричард Брансън и Брус Дикинсън.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР