След двумесечното мазане с дезинфектнати и миене със сапун по

...
След двумесечното мазане с дезинфектнати и миене със сапун по
Коментари Харесай

За изсъхналите от миене ръце - крем с какао или карите: какво правим с времето в карантина - slava.bg

След двумесечното мазане с дезинфектнати и миене със сапун по 20-30-40 пъти дневно освен това с дължина 2 пъти песничката Хепи бърдей, ръцете на българското човечество са с поизсъхнала кожа. Преди да се трансформира неестетичността в здравословен проблем и да се появят екземи - при тези, които сами си вършат санитайзер като смесват алкохол с вода у дома, несъмнено към този момент това си е реалност.

В нашия сегашен лайфхак какво вършим с времето в рецесия, ви предлагаме опция да изпреварите недостига и да се снабдите с това, което всички ще търсят след броени дни. Не се отнася единствено за дамите, и за господата също важи. Вариантът, който предлагаме, е по едно и също време лечителен и наличен. 4,70 лева костват българските кремове с карите или кокос, което са био.

На опаковките написа, че са лице, само че идеално работят и на ръцете, както се обедихме с проба. Карите със своя киселичък мирис е по-рядка съставна част, звучи някак изтънчено, уханието не е толкоз прелестно като на кокоса, с който сме привикнали и който е обожаван от обонянието ни. Затова пък прави подобен филм на кожата, че измиването на ръцете по-късно кара водата да стои на капки върху ръката - все едно сте с невидими ръкавици. С тази разлика, че "облеклото за ръце ", изключително пластмасово, също води до екземи и други кожни пролеми, доста запарява.

Ако търсите още по-евтин вид, можете да си вземете положителния остарял и супер на ниска цена крем Здраве, който работи по-добре и от Авен и от Кийлс, даже от Диор и ЛаПрери, които костват десетки и стотици пъти повече. Малката синя кутийка, правена явно по Нивеа, не трябва да ви заблуждава - от време на време евтиното не се заплаща двойно - нашият крем е много по-лековит от немския за всевъзможен тип рани и зачервявания, за броени дни почиства каквото би трябвало и по лицето, и по ръцете, и където го намажете, дори рани от рухване или охлузване, което пък от време на време се случва и в най-хубавите фамилии, когато полемиките към този момент не биват културни след 2 месеца карантина.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР