След двугодишна пауза, традиционният новогодишен концерт Сцена под звездите“, който

...
След двугодишна пауза, традиционният новогодишен концерт Сцена под звездите“, който
Коментари Харесай

Натали Трифонова и Николаос Цитиридис заедно за ЧНГ

След двугодишна пауза, обичайният новогодишен концерт „ Сцена под звездите “, който Столична община провежда всяка година, се завръща и за първи път ще бъде осъществен взаимно с bTV.

Събитието ще стартира в 20 часа на 31 декември на пл. „ Княз Александър I “ в София, а феновете ще могат да проследят спектакъла онлайн в ефира на bTV от 22.30 часа. Концертът, с който ще изпратим остарялата и посрещнем новата 2023 година, дава обещание друго и незабравимо преживяване в нов огромен формат и с осъществявания напълно онлайн. DJ DIMMY ще даде старт на концерта на площада в 20:00 ч. Главни настоящи лица от 22.30 часа ще бъдат „ Обичайните обвинени “, които ще пеят своите емблематични песни дружно с музикалните гении от „ Гласът на България “.

Водещи на „ Сцена под звездите “ ще са обичаните лица от ефира на bTV Натали Трифонова и Николаос Цитиридис, а директно от бекстейджа ще се включват Петя Дикова и Боби Лазаров. Фолклорен отбор „ Горна Баня “ към Народно читалище „ Пробуда - 1926 “ в среднощ ще поведе присъстващите на площада за празнични хора́. Финал на концерта ще сложи музикалната селекция, поверена още веднъж на DJ DIMMY. Богатата и забавна новогодишна стратегия, която ще предложат bTV и Столична община, подсигурява незабравимо прекарване както за присъстващите на пл. „ Княз Александър I “, по този начин и за феновете пред екрана. Входът е свободен.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР