След двете силни земетресения в Кахраманмараш стана известно, че Емел

...
След двете силни земетресения в Кахраманмараш стана известно, че Емел
Коментари Харесай

Турция загуби любими актьори

След двете мощни трусове в Кахраманмараш стана известно, че Емел Атиджи, която играе в сериала „ Имало едно време в Чукурова “, и щерка й Пурян Атиджи са изгубили живота си под руините. Освен тях, в  разрушителното злополучие е умрял и артистът от сериала " Осман Основателят “ - Чагдаш Чанкай. Той беше няколко дни със брачната половинка си Зилан Тигрис под руините! Двойката почина вследствие на сриването на 9-етажна жилищна постройка в Диарбекир. Надеждите не пресъхнаха до последния миг, защото от жилището, където бяха Чагдаш и Зилан, се чуваха звуци. Преди дни обаче пристигна тъжната вест. Бяха открити безжизнените тела на двамата, които не съумяха да оцелеят заради студеното време.

Тази тъжна вест показа Мехмет Боздаг, продуцентът на историческия план „ Осман Основателят “ с присъединяване на Бурак Йозчивит, който се излъчва по ATV. Мехмет Боздаг сподели следните думи: „ Ние сме надълбоко натъжени от загубата на скъп артист в нашия сериал „ Осман Основателят “ – Чагдаш Чанкай и брачната половинка му, музикантката Зилан Тигрис, вследствие на земетресението, което надълбоко нарани всички ни. Пожелаваме Божията благосклонност на нашия почитан артист Чагдаш Чанкай, неговата брачна половинка и всички наши жители, починали вследствие на земетресението, и изричаме съболезнования на техните фамилии. Нека тяхното място е в парадайса. ”

Актрисата Емел Атичи учи в Театралния факултет на университета Чукурова в град Адана. Освен любовта си към романите, актрисата се показва доста добре и на сцената. След като се открива в града, в който живее, стартира работа в Държавния спектакъл на Адана, тъй че има опцията да събере аудитория и надалеч от екраните.

Въздействието на нейната гибел беше толкоз огромно, че артистите от сериала „ Имало едно време в Чукурова “ също написаха малко изказване в чест на обичаната си колежка: „ Скъпа наша приятелко Емел, дано Бог се смили над теб. ”

“Животът е толкоз непредсказуем, че в никакъв случай не знаеш какво може да се окаже идващото, което ще ти сервира. “ Това е главното обръщение на сериала „ Имало едно време в Чукурова “. Сериалът е римейк на американския филм „ Райски дни “ от 1978. Действието се развива от 70-те години на предишния век до наши дни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР