След двегодишна пауза, заради пандемията, зрелостници в неравностойно положение, от

...
След двегодишна пауза, заради пандемията, зрелостници в неравностойно положение, от
Коментари Харесай

Румен Радев организира бал за зрелостници в неравностойно положение

След двегодишна пауза, поради пандемията, зрелостници в неравностойно състояние, от разнообразни домове в страната, още веднъж могат да отидат на бал. По традиция той се провежда в резиденция „ Бояна “.

Тази вечер (30 май) президентът и брачната половинка му Десислава Радева изпратиха зрелостници в неравностойно състояние. До тях бе и вицепрезидентът Илияна Йотова.

Още трима министри поддържаха събитието с персонално наличие. Това са министърът на образованието Николай Денков, на спорта Радостин Василев и на труда и обществената политика.

„ За мен е голямо наслаждение да бъда хазаин на вашия празник. Признавам, че абитуриентският бал и самодейността „ Подкрепи една фантазия “ е събитието, което ми липсваше през последните две години “, с тези думи се обърна Радев към зрелостниците, заяви dariknews.bg.

“Мечтата е в основата на всеки триумф и ни дава убеденост да вървим напред. Не се опасявайте, в случай че не съумеете да постигнете вашата фантазия. По-страшно е, в случай че няма защо да мечтаете и в случай че престанете да се борите. Превърнете трудността по пътя си в трамплин за вашия триумф “, това благопожелание насочи към зрелостниците Румен Радев.

Президентът показа двама души, които преди години са били в дом, а през днешния ден към този момент са сбъднали своята фантазия за работа, дом и семейство. Микаела и Слави са израснали в комплекса за обществени услуги „ Олга Скобелева “ в Пловдив. Там се срещат, а през днешния ден към този момент са семейство. Към днешна дата Слави е готвач в столичен ресторант, а Микаела се грижи за дребната им дъщеричка Мария.


„ Преди 4 години Слави се закани да стане депутат, а за какво не и президент, само че каквото и да решите съм уверен, че доборото обучение единствено ще ви оказва помощ да постигнете вашата фантазия ", сподели още Радев.

" Моят съвет е - в живота да вършиме избори, от които да не се срамувате. Да бъдете почтени и виновни хора. Да вярвате в гениите и фантазиите си, и да се борите за тях. Какъвто и избор да извършите – не позволявайте на никого да лишава вашите крила ", това заръча президентът на завършващите, като им пожела радостно изкарване на вечерта.

Една от групите, които ще свирят особено за зрелостниците в резиденция " Бояна " е Deep Zone Project, а водещ е артистът от Народен спектакъл " Иван Вазов " Павел Иванов.

Снимки: Георги Димитров
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР