След две поредни загуби старши треньорът на смята, че битка

...
След две поредни загуби старши треньорът на смята, че битка
Коментари Харесай

Зидан: Гостуване на “Камп Ноу” е най-доброто в момента за нас

След две следващи загуби старши треньорът на счита, че борба с е най-хубавото нещо, което може да се случи на тима му. В събота първенците на Ла Лига гостуват на “” в първото за сезона издание на Ел Класико. Тимът от столицата е напрегнат поради слабите резултати напоследък, само че Зизу има вяра в играчите си. Ето акцентите от днешната му конференция.

Гостуване на Барса след две провали
Това е най-хубавият метод да обърнем всичко в наша изгода. С един добър мач ще потвърдим, че желаеме да променим протичащото се. Това желаеме - да се представим мощно.

Застрашено ли е бъдещето ви като треньор на Реал?
Нищо не се е трансформирало - нещата са такива, каквито са. Преди година отново беше същото, по този начин беше и преди този момент. От мен се желае да работя, а аз постоянно давам 100% от себе си.

Дразнят ли ви рецензиите?
Това нещо обикновено, когато не си се справил добре. Но не рецензията трансформира нещата.

Липсва ли убеденост на отбора?
Важното е да сме мощни и като характери. Увереността идва от това, което постигаш на терена. Ако се справяш добре, ще имаш и самочувствие.

All eyes on.
1 day to go!
— Real Madrid C.F. (@realmadriden)
Как би трябвало самият Зидан да се промени?
Винаги съм бил сериозен към себе си - това е нещото, което ме кара да се развъртвам. Всички знаем, че би трябвало да променим нещо. Футболистите също желаят да играят по-силно. Самият аз не пребивавам в предишното, а ме интересува единствено какво следва. Нека да забравим какво е станало в предходния мач. Не толкоз от дълго време отново имахме проблеми. Случва се на всеки, само че е значимо да внимаваш да не стане непрекъснато.

Усещате ли поддръжка от президента?
Да, от всички. В последна сметка с тези играчи аз завоювах толкоз доста титли. Винаги ще ги пазя, тъй като те са тези, които излизат на терена, с цел да се борят на живот и гибел. Футболът е прекрасен за това, че след слаб дуел постоянно идва идващ, в който имаш късмет да се реваншираш.

Играчите ви схващат ли вашите послания?
Отношението им в никакъв случай не е било проблем. Загубихме два мача, в които ни липсваха доста неща. Но футболистите постоянно са имали предпочитание да се потвърждават.

Как гледате на настоящия отбор на Барселона?
Този противник постоянно е бил мощен - при всеки треньор и при други разнообразни неща. Барса постоянно си е Барса. Това е стойностен тим, който знае по какъв начин да играе футбол и да направи нещата сложни за теб. За нас постоянно е хубаво, когато би трябвало да се изправяме против подобен конкурент.

Празният “Камп Ноу”
Знаем какво ни чака, за всички е еднообразно. Ще бъде друго Ел Класико, само че пък този конфликт постоянно е специфичен.

Серхио Рамос
Той е нашият капитан и водач, само че в никакъв случай не бихме рискували здравето му. Сега той е изцяло възобновен и ще играе.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР