След дискусии с ЕК Facebook промени генерално условията и услугите

...
След дискусии с ЕК Facebook промени генерално условията и услугите
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 10 април

След полемики с Европейска комисия Фейсбук промени генерално изискванията и услугите си, а у нас падна още една депутатска оставка, обвързвана с апартаментни кавги. Това ни сервира вчерашния ден, а в този момент обръщаме взор към прегледа на печата на днешния 10 април.
Вестник " Сега "
В днешния си брой вестникът също обръща внимание на подадената депутатска оставка на Делян Добрев от ГЕРБ, който съгласно тях се е " жертвал " в името на спасяването на партийния имидж. " Управляващите обаче настойчиво мълчат за бъдещето на шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев, който се е сдобил с тризонет на извънредно ниска цена ", показват от медията, а в друга публикация отбелзяват, че Столична община най-сетне ревизира терасата на Георгиев.

Вестник " 24 часа "
Медията излиза с апел, гласящ: " Всеки приказва за корупцията, както му изнася - огласете целия спор при Радев ". " 24 часа " изиска достъп до информация от основния прокурор и президента. Заради разнопосочните оценки е добре българите да схванат какво се случи в действителност, тъй като това е значимо за демокрацията Заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност по тематиката за корупцията, свикано от президента Румен Радев, провокира изцяло разнопосочни тълкувания и оценки на случилото се там, показват от изданието.

Вестник " Труд "
Незабавна оставка на министъра на земеделието Румен Порожанов желаеха биопроизводителите на митинг в София. Те упрекнаха ведомството в геноцид против българското земеделия. Това пък написа в. " Труд " на първа страница. Под обектива е и Йорданка Фандъкова, този път с добра вест - кметът на София зарадвала фигуристката Александра Фейгин с неповторим спортен екип с 5000 кристала.

Вестник " Монитор "
Логопедка от 78-о СУ " Христо Смирненски " в Банкя е прибирала пари от родителите на хлапетата в учебното заведение за спомагателна работа с тях. Това е открила инспекция на Столичната община след сигнал до просветителния инспекторат, съобщили пред " Монитор " от " Московска " 33. От Националния предприемчив комитет за качествена и новаторска просветителна система изясняват, че до тях са постъпили недоволства, че логопедката в школото в Банкя била принуждавана да работи и на частно с децата в образователно време. За задачата родителите плащали по 30 лева на час.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР