След десет дълги години Отмъстителите: Краят детронира най-касовия филм до

...
След десет дълги години Отмъстителите: Краят детронира най-касовия филм до
Коментари Харесай

Отмъстителите: Краят стана най-касовият филм на всички времена

След 10 дълги години " Отмъстителите: Краят " детронира най-касовия филм до този миг - " Аватар " и справедливо се възкачи на върха на боксофис класацията като филм No 1 за всички времена с доходи от рекордните 2.79 милиарда $. Новината беше обявена персонално от шефа на Марвел Кевин Файги на интернационалния конгрес Comic-Con в Сан Диего този уикенд, предава dir.bg.

" Огромни поздравления на екипите на Marvel Studios и Walt Disney Studios и голямо " благодаря " на почитателите по света, които донесоха този исторически триумф на " Отмъстителите: Краят ", показа в особено известие Алън Хорн, основен креативен шеф на Disney Studios. " Разбира се, въздействието на " Аватар " на Джеймс Камерън продължава да е все по този начин мощно и невероятните резултати и на двете продукции единствено демонстрират силата на филмите да вълнуват и сближават хората. Талантливите основатели и на двата свята имат още доста какво да покажат и чакаме с неспокойствие да забележим бъдещето и на Киновселената на Марвел, и на Пандора ", добави Хорн.

Това напълно не е единствената огромна вест от Comic-Con International, който се организира в Сан Диего този уикенд. Лично още веднъж Кевин Файги показа бъдещето на киновселената на Марвел, която навлиза в своята Фаза IV и ще даде на почитателите повече, в сравнение с в миналото са мечтали. Впечатляващи нови герои, завръщането на остарели любимци и още доста забавни неща занапред предстоят. Някои от бъдещите заглавия, които почитателите чакат с неспокойствие, са " Черната вдовица ", " The Eternals ", " Doctor Strange in the Multiverse of Madness ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР