След дългогодишно прекъсване се възстановява традицията на регионалните автомобилни изложения. Tourist Auto

...
След дългогодишно прекъсване се
възстановява традицията на регионалните
автомобилни изложения. Tourist Auto
Коментари Харесай

Предстои Tourist Auto Show във Варна и Бургас

След дългогодишно спиране се възстановява традицията на регионалните автомобилни изложби. Tourist Auto Show (TAS) е новаторски план, подчертан върху туристическия отрасъл със специфични автопаркове, както и необятният кръг персонални, корпоративни, общински и други потребители на коли с разнообразно предопределение.

Шоуто ще се организира на две последователни събития по 4 дни всяко, съответно в Бургас от 19 до 22 април и във Варна от 26 до 29 април, като за присъединяване са поканени всички компании от Асоциацията на автомобилните производители (ААП) и техните дилъри в двата града, вносителите на кемпери и каравани, доставчиците на гуми, масла, резервни части, аксесоари и други За момента има потвърждение от следните марки: Audi, Can-Am BRP, Citroen, Ford, Fuso, Isuzu, Jeep, Hyundai, Opel, Peugeot, Piaggio, Mercedes, Mitsubishi, Scania, VW.

Място на осъществяване – паркингите пред магазини „ Метро ”, които са утвърдена локация за извършване на покупки с добра инфраструктура и елементарен достъп. TAS по същество е платформа, която позволява директна връзка по едно и също време с две целеви групи консуматори – за лично ползване и за бизнес, институционални купувачи, заинтригувани от обновяване на своя автопарк при преференциални условия и посредством директни контакти.

Туристическият и ресторантьорският бранш са един от най-бързо разрастващите се и динамични браншове у нас, като отбелязаният забележителен растеж изисква обновяване на автомобилния парк успоредно с непрекъснатото реновиране на хотелите, заведенията за хранене и заведенията.
Участниците развиват пазарните си позиции и излизат с новите си предложения към евентуалните купувачи непосредствено преди началото на туристическия сезон, в това число със специално създадени за посетителите на TAS предложения. По време на TAS Бургас и Варна се чакат национални министър председатели на модели от леката, лекотоварна и товарна гама на участниците.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР