След дълго сътрудничество и общите усилия на Българска федерация по

...
След дълго сътрудничество и общите усилия на Българска федерация по
Коментари Харесай

Таекуондо влезе в училищата

След дълго съдействие и общите старания на Българска федерация по таекуондо – жанр WT, Министерството на младежта и спорта, Национална спортна академия “Васил Левски “ и Министерството на здравеопазването е реалност. Това е още една историческа стъпка в развиването на олимпийското таекуондо в България.

Корейското бойно изкуство, което е и олимпийски спорт ще бъде включено в програмата на спортните учебни заведения за образователната 2021/2022 година!

Следвайки правилата на таекуондо - вежливост, честност, неизменност, самоконтрол и хладнокръвен дух, то дава основата за създаване на личностен темперамент още от детска възраст.

Поради това Българска федерация по таекуондо – жанр WT, дружно с просветителните институции дават късмет на учениците да съвместяват образователния и спортно-състезателния развой по потребен метод.

От тази година се открива банкет за възпитаници от VI-и и VII-и клас в 166-то СУ “Васил Левски “, гр. София. Всички искащи могат да се срещнат с нормативните условия и подадат документи за банкет в учебното заведение.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР