След дълго отсъствие от сцената на родния шоубизнес Слави Трифонов

...
След дълго отсъствие от сцената на родния шоубизнес Слави Трифонов
Коментари Харесай

Слави отново пред публика: 3 часа продължи гостуването му в подкаста При Тото MEGA на живо

След дълго неявяване от сцената на родния шоубизнес Слави Трифонов се завърна пред аудитория – като специфичен посетител в подкаста онлайн - “При Тото MEGA ”!
                  Снощи, 15 февруари, Тото Йотов изненада на макс публиката си, пристигнала да гледа онлайн единствения подкаст у нас, който излезе от интернет, с цел да влезе в театъра. Първо, като разгласи, че “При Тото MEGA ” потегля на турне. През юни почитателите на подкаста ще имат опция да го гледат онлайн и от сцената на Летните театри във Варна (12.06), Бургас (14.06) и Пловдив (16.06.). След тази изненада последва и втора – с оповестяването на специфичния посетител за вечерта – Слави Трифонов.
Слави, който излезе на сцена и пред аудитория за пръв път отдавна, бе безапелационен: “Тото, тук съм, поради теб. Защото те обичам и си честен! ”. Още първоначално шоуменът съобщи подготвеност да си приказват на всяка тематика, която интересува Тото и съблюдава обещанието си.
                       В траялия 3 часа диалог пред аудитория двамата засегнаха разнообразни тематики и моменти от живота на Слави – от детството му, през “Ку-ку ” и “Каналето ”, “Хъшове ” и “Шоуто на Слави ”, до това какво е правил денем – директно преди да гостува в подкаста. Имаше и миг на “конфронтация ” сред двамата - не съумяха да се схванат кой в действителност е направил взаимната им ария " Изкушение " - Тото или “Ку-ку бенд ”, само че пък се съгласиха, че парчето е неоспорим шлагер, а припяването на Тото от СкандаУ е най-популярната част от него.:) На финала на диалога Слави предложи на Тото даже няколко имена на известни персони, които да гостуват в подкаста и за които би съдействал.
                  Целият епизод от гостуването на Слави Трифонов в подкаста “При Тото MEGA ” очаквайте скоро в формалния YouTube канал на ToTo Yotov.

Следващите дати за “При Тото MEGA ” (на живо в спектакъл Theatro) са: 26.02 и 15.03.
За всички, които, желаят, само че нямат опция да участват на подкаста онлайн в столицата, “При Тото MEGA ” ще има своите издания и в страната:
Летен спектакъл - Варна: 12 юни ’23 година
Летен спектакъл - Бургас: 14 юни ’23 година
Летен спектакъл - Пловдив: 16 юни ’23 година
Билетите към този момент са в продажба в мрежата на Eventim.

За въпроси или спомагателна информация: Деница Митева, ПР и екип посетители “При Тото ”
e-mail: [email protected]
тел.: 0895 680 083
***
Instagram: https://www.instagram.com/yonislavyotov/
TikTok: TikTotoYotov
SkandaU: https://bit.ly/2LJQDCQ
SkandauPlus: https://bit.ly/3cMAXeb
Web: www.SkandaU.com 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР