След дълго очакване, за подобаващ край на годината и зрелищно

...
След дълго очакване, за подобаващ край на годината и зрелищно
Коментари Харесай

10 любопитни факта за филма „King’s Man: Първа мисия“

След дълго очакване, за отговарящ завършек на годината и зрелищно начало на идната, една от най-атрактивните и ексцентрични поредици в шпионския род се завръща на огромния екран с екшън-спектакъла „ King’s Man: Първа задача “, който ще ни разкрие знаменателното начало на именитата организация Kingsman.

Филмът ни връща към корените на първата самостоятелна шпионска организация, работеща на най-високо равнище на поверителност и чиято ексцентрична активност е по едно и също време изискана и брутална, цивилизована и безмилостна.

Тайни общества, ексцентрични джаджи и оръжия, фантастични злодеи, доста комизъм, комплицирани бойни подиуми, впечатляващ екшън и несъмнено, доста жанр и положителни маниери – „ King’s Man: Първа задача “ ще ни направи очевидци на епична борба сред силите на положителното и злото, каквато не сме виждали досега.

„ King’s Man: Първа задача “ предлага по-различното кино прекарване в кината от 31 декември, а най-нетърпеливите ще могат да гледат кино лентата предпремиерно в определени киносалони още от 29 декември.

  Участвайте тук  

А тази седмица © Мустак •  Мъжката зона  ви провокира на специфична задача: да спечелите страхотна джентълменска премия – истински бележник и чадър от кино лентата. Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 31 декември и бъдете подготвени за премия. Успех!

Дни преди формалната премиера на „ King’s Man: Първа задача “ поглеждаме зад кулисите на продукцията. Ето 10 любопитни обстоятелството за актьорите, героите, сюжета и тайните елементи към лентата.

 10 любопитни обстоятелството за кино лентата

1. Това е третият филм от една от най-атрактивните и ексцентрични поредици в шпионския род , само че в действителност е предистория за основаването на именитата загадка организация Kingsman.

2. Никълъс Кейдж, Брат Пит и Рейчъл Вайс са били обсъждани за функции във кино лентата, само че в последна сметка никой от тях не е включен във финалния каст поради несъответственост в графиците.

3. Работното име на кино лентата е било “The Great Game ” – термин, появил се около политическото опълчване на Англия и Русия през XIX век.

4. Първоначалният оператор на „ King’s Man: Първа задача “ е трябвало да напусне плана по време на презаснемането на някои от сцените поради поети задължения към кино лентата на Марвел „ Вечните “.

5. Режисьор и на трите кино лентата от поредицата Kingsman е брилянтният Матю Вон . Режисьор и на „ Звезден прахуляк “, „ Шут в г*за! “, „ Х-Мен: Първа вълна “.

6. Григорий Распутин, прочут и като „ Лудият духовник “, е известна историческа фигура, велможа в Руския замък, само че служител на загадка незаконна организация. Распутин се трансформира в попкулутрен феномен през 1978 година , когато немската поп група Boney M издава емблематичната си ария „ Rasputin “.

7. Една от запазените марки на Распутин е емблематичният казашки танц , с който той ловко отвлича вниманието на своите съперници.

8. Трима от актьорите, които имат съществени функции в „ King’s Man: Първа задача “, са се появявали и в поредицата за паметния сътрудник 007 Джеймс Бонд . Това са Ралф Файнс (Орландо Оксфорд), Джема Артъртън (Поли) и Нийл Джаксън (Капитан Форест).

9. Том Холандър влиза в ролята на трима от героите във кино лентата „ King’s Man: Първа задача “ – Крал Джордж V, Кайзер Вилхелм II и Цар Николай II. Те са братовчеди в действителния свят и имат забележителна физическа аналогия между тях.

10. Матю Вон и сценаристът Карл Гайдусек построяват сюжета на кино лентата към изцяло действителни исторически събития, които са довели до експлоадирането на Първата международна война .

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР