След дългата зима идва време да приберем дебелите обувки и

...
След дългата зима идва време да приберем дебелите обувки и
Коментари Харесай

Кой цвят за педикюр да избягваме и кой да изберем за лятото на 2023 г.?

След дългата зима идва време да приберем дебелите обувки и да посрещнем обичаните си сандали с каишки и комфортните съвременни джапанки за плажа.

А знаете ли кое е най-хубавото в това? Че най-сетне можете да покажете красивия си съвременен педикюр! Когато избирате дизайн обаче, имайте поради, че има някои цветове за педикюр, които е целесъобразно да избягвате. Но кои са те и по какъв начин да изберете най-хубавия цвят за летните си нокти?

По тематиката за това кой цвят за педикюр да избягвате и кой да изберете за лято 2023, би трябвало да знаете, че от време на време обичаният ви лак за нокти може да не подхожда толкоз добре на тена на кожата ви. В някои случаи неправилният избор на цвят може да накара кожата ви да наподобява отмита и да ви накара да изглеждате по-възрастни, в сравнение с сте в реалност.

Кои цветове педикюр е по-добре да избягвате

Със сигурност един от цветовете, които не са целесъобразни е черният. Този цвят педикюр може да сътвори прекомерно мощен контрастност сред самия лак и естествения цвят на ноктите и кожата ви. Освен това черният педикюр е в действителност неприятна концепция за всяка жена с кафяви старешки петна, защото цветът му ще ги подчертае още повече.

Не си слагайте кафяв педикюр

Подобно на черния, кафявият педикюр още веднъж може да сътвори мощен отрицателен контрастност сред кожата ви и лака за нокти. Освен това, дано бъдем почтени, кафявото е малко отегчителен цвят и въобще не е подобаващ за горещите слънчеви дни край плажа. Вместо това е най-добре да заложите на по-ярки и витални цветове.

По-добре пропуснете дълбокия виолетов педикюр

По принцип, когато става въпрос за красиви цветове за педикюр, и изключително за такива, които да носите през лятото, би трябвало да спрете да употребявате всички по-тъмни тонове. Разбира се, черното, кафявото, наситено аленото и лилавото могат да наподобяват добре върху ноктите на пръстите ви през зимните месеци, само че за ноктите на краката ви те не са целесъобразни през никой сезон.

Избягвайте оранжевото

Изненадани ли сте от този въпрос? Да, множеството от вас може би си мислят, че оранжевото е ослепителен и хубав цвят, съвършен за лятото, само че това не постоянно е по този начин. Ярките оранжеви тонове могат да основат на ниска цена тип на ноктите на краката ви и не подхождат добре на множеството тонове на кожата. Момичетата с по-тъмен загар може и да съумеят да се оправят с този педикюр, само че в случай че желаете да играете на несъмнено, по-добре пропуснете оранжевите тонове. 

Яркозеленото може да ви направи по-стари

Яркозеленият лак за нокти, изключително неоновозеленият, може да придаде на краката ви издут и посърнал тип. Този цвят също по този начин е податлив да направи кожата ви да наподобява по-суха. Но има и изключения.
Много дами считат, че зеленият цвят е противен избор за педикюр, само че това не всеки път може да е по този начин. Градинският чай и изумруденозелените нокти могат да наподобяват прелестно.

Жълт цвят за педикюр, който да избягвате

По принцип жълтият педикюр може да има същия резултат като яркозеления. Може би, в случай че сте по-млади, можете да опитате, само че в противоположен случай рискувате да имате „ почистен “ тип на кожата си. Ако въпреки всичко желаете да включите някои ярки нюанси в педикюра си, пробвайте с някои по-бляскави златни тонове или акценти. 

Препоръчителни цветове за педикюр за лятото на 2023 година

Сега, откакто обсъдихме кои цветове за педикюр е по-добре да заобикаляме, дано се съсредоточим върху това, което ще бъде съвременно за лято 2023!
Ако мечтаете да плувате в дълбоки сини океани или да се гмуркате от яхтата на приятеля си, тогава ослепителен тюркоазен лак за нокти е тъкмо това, от което се нуждаят ноктите на краката ви. Няколко спомагателни декорации също няма да навредят, нали?

Летни и женствени нокти на краката с коралов педикюр

Розовото и кораловото са лятна марка, която всяко момиче е опитвало най-малко един път в живота си. Но да се оправиш с този хубав цвят на ноктите може да не е постоянно толкоз елементарно. Кораловият педикюр може да наподобява ужасно на девойки с по-тъмен загар на кожата. За тези с по-светли такива е по-добре да заложат на прасковенокораловия.

Лилав холографски педикюр от 90-те години

Тенденциите на носталгията са на всички места и ние не можем да им се наситим, даже когато става въпрос за педикюра ни! За съвременна визия това лято изберете хипнотизиращи лилави холографски нокти, които отразяват трендовете в хубостта на 90-те години на предишния век - искра и преливки. Този педикюр ще наподобява необикновено, когато потопите краката си във вода.

Барби розови нокти на краката, които да разхождате това лято

Ярко розов грим, цветове на косата, облекла... всичко това е идеално за лятото! А с цел да завършите естетиката си, въодушевена от Барби, не може да минете без парещ розов педикюр.

Пастелно наследник педикюр за дните на плажа

Иска ви се да си извършите съвършения педикюр за лятната почивка? Наситен пастелно наследник лак е вашият избор. Цветът е сладостен, само че и малко шеговит и дръзновен. Освен това сините нюанси постоянно са превъзходен избор за носене през лятото.

Бъдете в центъра на вниманието с електрически червени нокти на краката

Всяко момиче знае, че аленото като лак за нокти на практика може да отива на всеки и може да сътвори тъкмо търсената визия според от определения колорит. Електрически аленият лак е това, от което се нуждаят ноктите на краката ви, с цел да бъдат в центъра на вниманието това лято.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР