След дълъг и уморителен ден често се случва двойките да

...
След дълъг и уморителен ден често се случва двойките да
Коментари Харесай

5 причини защо да сте интимни с партньора сутрин

След дълъг и изтощителен ден постоянно се случва двойките да заобикалят да са интимни с колегата нощта, тъй като това лишава цялата останала сила. Преживяването в леглото през нощта става неенергично и безинтересно. Така, в един миг то се трансформира в монотонна рутина, която в един миг омръзва на двойките.

За разлика от това, ласките в леглото заран са доста по-добър вид за двойките, които постоянно нямат време. По този метод те могат да се разсънят свежи и да се оставят на прилива на страсти. Все отново интимната възбуденост е по-вероятно да бъде в своя пик заран, тъй че възползвайте се от момента.

Ето някои аргументи, заради които по-често би трябвало да сте интимни с колегата заран, вместо късно през нощта:

Повишаване на силата

Много хора се усещат по-енергични заран, което е изцяло обикновено заради аргументите, които към този момент изброихме. Това пък е нещото, което може да докара до по-приятни прекарвания в леглото с тяхната половинка. Тази причинност важи изключително за хората, които отдават приоритет на положителните привички за сън и се разсънват с възприятие на отпочиналост.

Ако обичате нощния живот и постоянно ходите по нощни заведения или клубове обаче, обикновено е да не сте се наспали и да се чувствате изтощени. Ако обаче не сте от този вид и имате задоволително сила на разположение да сте интимни с колегата заран, чувството ще става още по-приятно.

 интимни с колегата

Хормонални промени

Нивата на тестостерон постоянно са най-високи заран както при мъжете, по този начин и при дамите, което може да увеличи либидото и желанието да сте интимни с колегата ви. По-лесно е да се отдадете на горещи прекарвания в леглото, защото и двамата сътрудници могат да се усещат възбудени.

Така че не е нужно да си поставяте за цел да сте интимни с колегата ви заран. Вашият организъм го подготвя повече, в сравнение с си мислите.

Чувствате се освежени

След добър нощен сън доста хора се усещат освежени и подмладени, а не изтощени, както разумно са вечер след дълъг и претрупан работен ден. Тази нова положителна сила, която имат заран, пък да сътвори позитивно въодушевление и да усили вероятността да се насладят на това да са интимни с колегата.

Двойките могат да разрешат на свежестта да се влее в любовната им рутина и незабавно да видят смяна в интимното си време дружно.

 интимни с колегата 2

Прекарвате по-качествено време уединено

Сутрините са доста спокойни, защото оферират безшумно време за двойките да останат уединено дружно, преди да стартира напрегнатия ден. Това може да сътвори интимна и спокойна атмосфера за интензивност в леглото.

Разбира се, в случай че ставате прекомерно рано за работа и обичате да спите повече, това може да се окаже дребен проблем, само че и за вас има решение. В краен случай уикендите към момента си остават чудесна алтернатива да сте интимни с колегата заран. Ще видите по какъв начин вие самите скоро ще стартирате да ставате малко по-рано и през седмицата.

 интимни с колегата (2)

Да сте интимни с колегата ви заран ще ви даде най-хубавото начало на деня

Нищо не може да се обърка, в случай че започнете деня с това да сте интимни с колегата. Освен това, в случай че получите оргазъм, ще се почувствате доста щастливи, положителни и положителни. Тези трептения ще ви оказват помощ да започнете деня вярно и да запазите същата динамичност през целия ден. Нещо повече – страхотното начало на деня ще накара и двама ви да мислите за случилото се през целия ден, изключително в случай че е нещо ново за вас.

Не е изключено двамата толкоз да се заредите от утринното прекарване, че да нямате самообладание да се приберете от работа и да го повторите вечерта. Така с един патрон ще ударите два заека, както се споделя. Хем ще започнете деня си по отличен метод, хем ще разчупите рутината в леглото вечер.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР