След бруталната агресия - побой, рязане и подстригване, с 30-годишната

...
След бруталната агресия - побой, рязане и подстригване, с 30-годишната
Коментари Харесай

ЗВЕРСТВО: След като пребиха, подстригаха и рязаха жена пред децата ѝ, виновниците са на свобода

След бруталната експанзия - побой, рязане и подкастряне, с 30-годишната жена в Сливен от мъжа й, а за децата й ще работят психолози. Три от сестрите на мъжа са му помагали при нападението. Всички те са на независимост, а мъжът е обвинен за домашно принуждение и лека телесна щета.

Миналия петък вечерта, до момента в който води децата при татко им, мъжът я причаква в тъмния вход и я атакува. С него са и три от шестте му сестри. Жените хвърлят сол в очите ѝ, режат с ножица косата и лицето ѝ пред погледите на децата.

Майката чува писъците на децата си и самата тя вика за помощ. Това я избавя, тъй като от близкия гараж я чуват мъже и излизат на помощ, споделя брат ѝ. Той е безапелационен, че случилото се е опит за ликвидиране. Разказва още, че някогашният брачен партньор следял всяка крачка на младата жена и подготвял нападението.

„ Това е опит за преднамерено ликвидиране, в случай че проследим събитията, това е планувано. Имали са водач, който чака да ги вземе извън. Направят каквото създадат, да могат да избягат. Сестра ми я избавя обстоятелството, че тя живее покрай гараж, момче от този гараж чува писъците. Аз мисля, че те са желали да я убият, само че не са планували, че ще има очевидец, който е прекъснал събитието ", споделя братът на нападнатата жена Максим Атанасов.

Нападението трансформира освен външността, само че и живота ѝ. Работи в частна компания и се грижи сама за двете си деца – 9-годишно момиченце с детска церебрална парализа и 7-годишно момче.

Насилието от някогашния ѝ брачен партньор продължавало с години - побоища, рязане с нож и закани с ликвидиране, споделя тя. Решава да го напусне, когато ѝ не разрешава да води болното им дете на рехабилитация. След нападението крие нарязаното си лице и признава, че се опасява.

„ Не съм излизала, боязън ме е. Трябва да повеждам децата на учебно заведение. Страх ме е да изляза, притеснявам се, че всичко може да се повтори още веднъж. Не сме се съвзели още, всичко ми е пред очите. Държа се поради децата си ", споделя дамата.

Извършителите на нападението са арестувани и след това освободени. Трите дами след 24 часа, а брат им преди два дни, когато съдът отхвърли настояването на прокуратурата за непрекъснато задържане под стража. Веднага по-късно в обществените мрежи нападателят пуска видео по какъв начин чества с другари.

Близките са шокирани от решението мъжът да бъде освободен. Родители им не живеят в Сливен, а Максим и другата им сестра са в чужбина.

„ Притеснен съм освен за нейния живот, обезпокоен съм и за живота на фамилията ми ", споделя братът на дамата Максим.

Тя не знае по кое време ще се върне на работа, а децата ѝ към момента не вървят на учебно заведение. Най-голямата паника на майката и фамилията ѝ е за децата, които мъчно се съвземат от видяното.

Със фамилията ще работи психолог.

„ При диалозите с сътрудниците са били спокойни, само че занапред ще се обяснява случилото се и ще им се оказва нужната поддръжка. Най-важна е работата с психолога. Ще се изготви оценка на риска и потребностите. В взаимозависимост от потребностите от потребностите на детето ще има и спомагателна поддръжка ", споделя Стойка Колева, шеф на отдел „ Закрила на детето " в Сливен.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР