След броени дни започва новият сериал на БНТ – Аз

...
След броени дни започва новият сериал на БНТ – Аз
Коментари Харесай

Новият БГ сериал Аз и моите жени тръгва през февруари

След броени дни стартира новият сериал на Българска национална телевизия – Аз и моите дами. В 6-серийната комедийна драма, Димитър Живков, Мария Сотирова, Христина Джурова и Башар Рахал ще вкарат феновете в живота на един упорит млад хирург, който попада в любовен триъгълник. Потисканите стремежи и търсенето на щастието ще доведат до житейски терзания и до поредност от комични обстановки.

Хирургът Филип (Димитър Живков) попада в паралелна връзка с две разнообразни дами – Кристина (Мария Сотирова) в София и Мая (Христина Джурова) в Бургас.

Двата радикално противоположни свята, в които заживява основният воин, го слагат пред избор, който ще докара до личното му раздвояване и рецесия на личността. Сериалът наблюдава човешките взаимоотношения в забързания ни консуматорски свят и разкрива по какъв начин се трансформира животът на човек, изгубил себе си в клопката на личното си незадоволство и уязвимост.

В ролята на най-хубавия другар на Филип – доктор Крумов – феновете ще видят артиста Башар Рахал. Сценарият е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова и Георги Иванов, режисьор е Боя Харизанова, а оператор – Борис Луканов.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР