След броени дни сп. Playboy пуска на пазара най-новия си

...
След броени дни сп. Playboy пуска на пазара най-новия си
Коментари Харесай

Джулиана Гани се съблича за новия брой на Playboy

След броени дни сп. Playboy пуска на пазара най-новия си брой. В него, основният редактор Любен Дилов-син е подготвил ударен коктейл от изкуство, просвета и съблазън, който за първи път ще опитат гостите на PlayBalls празненството на Playboy в петък, 12 октомври, в Bedroom Premium Club Sofia. За корица на новия брой се спряга не какъв да е, а окрилената от нова обич Джулиана Гани.

От Мъжката Библия споделиха, че са въодушевени от настоящата футболна конюнктура и „ северозападния Ню Йорк “, по тази причина тематика на празненството ще са футболните пристрастености, които към този момент люлеят родния ефир. Сред звездите на шоуто ще са все именити плеймейтки, измежду които и най-новата перла в короната на Playboy - настоящата носителка на купата Playmate Of The Year 2018 Жанета Осипова. Голямата изненада за футболните почитатели обаче е най-красивата и сексапилна футболистка в родната ни лига, която към този момент е част от редиците и на плеймейтките – Валерия Кирилова-Амира. Организаторите издават, че са подготвили следващата си порция горещи страсти.

Не пропускайте да извършите резервация за PlayBalls още в този момент. За повече информация: https://www.facebook.com/events/1130048397162198/

Следвай новите към Playboy, Bulgaria в формалния им профил във Фейсбук.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР