След близо три десетилетия в музикалната индустрия изпълнителят Ъшър беше

...
След близо три десетилетия в музикалната индустрия изпълнителят Ъшър беше
Коментари Харесай

Ъшър прие награда за цялостно творчество. Речта му обаче беше заглушена

След близо три десетилетия в музикалната промишленост изпълнителят Ъшър беше отличен за изцяло творчество на влиятелните премиите BET, които се връчват за достижения в региона на хип хоп музиката. Това беше огромен миг за 45-годишния R&B артист. Когато излезе на сцената, с цел да получи статуетката, той не сдържаше страстите си и стартира да споделя за пътя, който го е довел дотук. Зрителите обаче по този начин и не съумяха да чуят всичко, което звездата искаше да показа, тъй като речта му беше заглушена.

Голяма част от 13-минутната прочувствена тирада на Ъшър не можеше да бъде чута, защото аудиото прекъсваше. Изпълнителят благодари на хората, които са го подкрепили в кариерата му, като се пошегува, че му е прекомерно рано да получава премия за изцяло творчество.

" Да стигна дотук несъмнено не беше елементарно, само че си заслужаваше. Все още работя и към момента обичам това [нецензурна реплика], както когато бях на 8 години ", сподели той.

Певецът описа по какъв начин отсъствието на татко му го е стимулирало да продължи съществено музикалната си кариера и продължи да употребява още нецензурни думи.

" Съжалявам, че ругая, само че желая да споделя по какъв начин се усещам в реалност ", призна звездата.

well……...
usher’s acceptance speech for his lifetime achievement award “LOOKS ” like it sounds deep and emotional…. on mute.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР