На 20 и на 21 юли на сцените на Летните

...
На 20 и на 21 юли на сцените на Летните
Коментари Харесай

Аня Пенчева и Кирил Ефремов водят балкански партита

На 20 и на 21 юли на сцените на Летните театри пред всички поданици и посетители на черноморските ни градове Варна и Бургас ще се изявят част от най-обичаните и сполучливи балкански актьори. В две следващи вечери ще пеят Фики и Тони Стораро, както и гръцките звезди Триандафилос и Стан Антипариотис.

Сръбският реализатор Емир Джулович пък ще показа онлайн своите песни, станали златни шлагери през последните години. „ Балканските празненства ще показват неповторимо многообразие, нюанс и благозвучност на балканската музика. Гостите на концертите ще се насладят на същински празник на звуците с едни от най-ярките и обичани реализатори.

Те ще се трансфорат в действителност в един нескончаем празник. Музикалното странствуване, събрано в две вечери, ще зареди всички присъстващи с незабравими страсти, дух и сила. Имаме упоритостта тези концерти да се организират всяка година, като показват най-хубавото от балканската музика “, споделя продуцента Кирил Кирилов, който провежда у нас и концерта на гръцката супер звезда Константинос Аргирос.

Фики Стораро ще се качи на сцената на летния спектакъл в Бургас на 20-ти юли дружно с гръцкия си сътрудник Триандафилос, който стана една от най-обичаните гръцки звезди в България след тоталния му шлагер „ По-по-по “. Песента се радва и на хитова родна кавър версия в осъществяване на Галена и Азис и не слиза от челните музикални ранглисти. Специално за концертите в България, Триандафилос е подготвил и премиерата на новият си музикален шлагер, който меломаните на Балканите чакат с огромен интерес.

За почитателите на сръбската музика пък ще се погрижи Емир Джулович, който идва у нас с чисто нови песни. В момента дуета му със Сандра Африка „ Skote moj “ е шлагер №1 в цяла някогашна Югославия, песента има над 5 млн.прегледа вYouTube. Парчето е кавър на огромния шлагер на Глория и Азис – „ Не сме безгрешни “. Джулович ще пее и 21 юли на празненството във Варна, където Гърция ще е показана от младия, само че към този момент нашумял Стан Антипариотис, в компанията на Човека глас Тони Стораро. На концертите ще има три оркестъра и над 150 музиканти, които ще се качат на сцената с изпълнителите.

На мястото на събитието ще бъде обезпечен и влажен бар за продажба на алкохолни и безалкохолни питиета. Водещи на концертите във Варна и Бургас ще са известните български артисти Аня Пенчева и Кирил Ефремов, които също са подготвили редица изненади за публиката в летните театри.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР