След актьора Дейвид Хаселхоф, който вечно ще бяха по крайбрежната

...
След актьора Дейвид Хаселхоф, който вечно ще бяха по крайбрежната
Коментари Харесай

Кейт Бекинсейл се отдаде на нощния живот в София

След артиста Дейвид Хаселхоф, който постоянно ще бяха по крайбрежната линия на женското схващане по червени къси панталони, в този момент в София се оказа и красивата звезда от "Подземен свят " - Кейт Бекинсейл.

И тъкмо като "спасителя на плажа ", който пусна в обществената мрежа видео, снимано от покрива на столичен хотел, британката показа в Инстаграм клип, с който стана ясно, че е у нас.

Видеото на актрисата е направено в караоке бар, който посещава дружно с сътрудника си Дейвид Брадли (познат с ролята на учебния надзирател Аргус Филч от "Хари Потър "), който в действителност е неин кръстник и сегашен гримьор.

Очевидно Кейт е решила да разпусне сред фотосите на кино лентата "Jolt ", които, след старта им в Лондон, в този момент се организират в България, по тази причина умерено се е разноски из улиците на града в компанията на Брадли.

Двамата приключиха вечерта в заведение, където с изключение на на по сладка приказка и чаша вино, се отдадохаи на музикални осъществявания. Брюнетката качи видео по какъв начин пее на караоке сингъла "Swееt Trаnsvеstitе " – саундтрак на филмa "Thе Rосky Hоrrоr Piсturе Shоw ".

За следващ път Кейт очарова с съвършената си фигура, която се разкриваше от късото бюстие и мини пола, съчетани ботуши на висок ток над коляното. Оказва се обаче, че певческият ѝ гений е тъкмо толкоз огромен, колкото и хубостта ѝ, а тя сигурно е огромна.

Източник: Дир

Вижте ВИДЕОТО тук!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР