След 91 дни и 13 реализирани епизода в условията на

...
След 91 дни и 13 реализирани епизода в условията на
Коментари Харесай

Код здраве: Суперхрани и бременност

След 91 дни и 13 осъществени епизода в изискванията на изолираност днешният 59-и епизод на „ Код здраве “ се завръща в обичаното студио на Спортал Медия Груп. За задачата водещата Радина Василева е поканила една очарователна и доста надарена млада дама, която е имала удоволствието да бъде възпитаник на Дийпак Чопра.

Тя е нутриционист и приключва най-голямата школа за холистично здравословно хранене в света – Института за Интегрирано Хранене в Ню Йорк.



В днешния епизод Екатерина Башур дава скъпи препоръки във връзка с храненето на всяка жена, която желае да стане майка, както и на тези от вас, които към този момент са чули първия смях на рожбата си.

Тя разкрива кои са суперхраните, които могат да подтикват женския организъм по този начин, че да се засилят детеродните качества, за какво би трябвало да стартираме да ги консумираме половин година преди първите опити за забременяване, както и кои са тези, които би трябвало да заобикаляме изрично, обръщайки особено внимание на добавките и Е-тата.



„ Захарта, аспартамът, глюкозо-фруктозният сироп са противопоказни, само че можем да ги сменяем с редица естествени и безвредни подсладители като кокосовата захар, ксилитола, стевията, агаве сироп или кленов. Сладкият усет би трябвало да участва в нашата храна, само че захарта би трябвало да бъде натурална “, безапелационна е госпожа Башур.

Вижте останалите скъпи препоръки, които дава, тук:

Кой е днешният ни посетител в резюме:



Екатерина Башур приключва най-голямата школа за холистично здравословно хранене в света – Института за Интегрирано Хранене в Ню Йорк, Съединени американски щати като нутриционист, експерт – съветник по хранене. По време на следването си учи повече от 100 разнообразни диетични теории, в това число аюрведично хранене, безглутенова диета, суровоядство, вегетарианство и доста други. Нейни преподаватели са били едни от най-известните и изтъкнати експерти в региона като Дж. Розентал, Дийпак Чопра, Дейвид Катц и доста други. Подходът й е самостоятелен и холистичен, като във всеки съответен случай се дават рекомендации освен въз основата на питателните привички на пациента, само че и на метода на живот, физическа интензивност, връзки с близки, семейство, кариера, духовна процедура и всичко това, което сформира живота на всеки човек.

Гардероб водеща:



Ако тази тематика ви е била забавна, само че и потребна – абонирайте се за „ Код здраве “ в
iTunes
Spotify
Гугъл Podcasts
Soundcloud
Overcast
Castbox
Pocket Casts
Както и през RSS

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР