След 4 поколения, 7 000 000 реализирани представителя в световен мащаб,

...
След 4 поколения, 7 000 000 реализирани
представителя в световен мащаб,
Коментари Харесай

Новото Renault MEGANE е готово за пазарното си лансиране

След 4 генерации, 7 000 000 реализирани представителя в международен мащаб, три рекорда на именитата писта Нюрбургринг, съществено обновената и модернизирана версия на хитовия за Renault модел MEGANE е подготвен за пазарното си лансиране.

От Renault разясняват, че MEGANE е създаден с идеята да вълнува както с визия, по този начин и с пътно държание и технологии, като при новата версия на автомобила един от основните акценти е първата му зареждаема (plug-in) хибридна версия E-Tech Plug-in Hybrid.

Renault MEGANE (хечбек, комби, R.S. Line, R.S. и R.S. TROPHY) получава напълно нова предна ризница с нови дефлектори, съществено освежен кокпит, който идва с 9.3-инчов вертикален мултимедиен екран и 10.2-инчов дисплей инструментален панел, както и редица нови попълнения с листата си системи за повишаване на комфорта и сигурността. Тук са включени системата за автономно управление от Ниво 2 Highway & Traffic Jam Companion, която прибавя в допълнение успокоение и удобство по време на пътуването, изцяло диодното Pure Vision осъществяване на предните светлини на всички версии на модела и други.



Новата хибридна задвижваща система в портфолиото на Megane- E-TECH Plug-in Hybrid, идва с обща оптималната мощ от 160 конски сили и в нея от френската компания имат 150 патента. Конфигурацията тук е 1.6-литров, четирицилиндров бензинов мотор, два електромотора и батериен блок с капацитет от 9.8 kWh, а крайният резултат е възможност за изминаването на до 65 километра в чист електрически режим при скорост на придвижване от до 135 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР