След 20-годишно отсъствие от сцената една от първите звезди на

...
След 20-годишно отсъствие от сцената една от първите звезди на
Коментари Харесай

Бойка Дангова Се Завърна След 20 Години

След 20-годишно неявяване от сцената една от първите звезди на фолка у нас – Бойка Дангова, се завръща с нов албум. Той е озаглавен “Лек от времето” и съдържа 13 песни. Парчетата са чисто нови, записвани в последните години.

Въпреки че е позната на публиката най-вече като фолк певица, в последните години Бойка е съсредоточила вниманието си върху националната музика. Това е и повода да заложи на авторски композиции на фолклорна основа.

“Албумът е към този момент подготвен – 13 песни, които записах с доста обич! Благодаря на моите другари за голямата поддръжка и градивна рецензия. Не на последно място благодаря на най-прекрасното създание на света, което ме въодушевява и подкрепя”, показа изпълнителката.

Дангова е една от емблематичните фолк певици през 90-те и е на процедура измежду първите звезди в жанра. Тя оставя десетки шлагери, измежду които класиката “Луда глава пияна”, като през годините на музикалната си кариера взе участие в редица концерти и фестивали.

Певицата е измежду звездите на “Пирин фолк”, изнася незабравим за меломаните независим концерт в зала “Универсиада” през 2000 година, написа Уикенд. Бойка обаче се отдръпна от сцената малко по-късно, разочарована от нашествието на силиконки и опошляването на сектора. Тя отхвърля да се причисли към армията вулгарни звезди на “Пайнер” и се връща в заведенията.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР