След 11 години в bTV Сашо Кадиев май е напът

...
След 11 години в bTV Сашо Кадиев май е напът
Коментари Харесай

Сашо Кадиев напуска bTV?

След 11 години в bTV Сашо Кадиев май е напът да си тръгне, тъй като му е мъчно да съвместява две дини под една мишница. Актуалните горещи клюки редят, че от малкия екран към този момент му търсят интензивно заместител и надлежно нов сътрудник на Деси Стоянова, който да заеме мястото му от есента. 

Кадиев самичък изискал да напусне малкия екран, въпреки че не се оплаквал нито от заплащането, нито от екипа. Причината, както стана ясно, е, че вече не издържал на натоварването от ранното ставане и ежедневния близо 3-часов ефир, които съчетава с вечерни театрални представления, непрекъснати пътувания из страната и чужбина и понякога – фотоси във филми.

Работата в " Преди обед " изисква непрестанно да е разполагаем в малкия екран, което доста спъвало актьорската му кариера. В последната година синът на Катето Евро отказал присъединяване в цели два сериала, в които му предложили положителни пари и забавни функции. Снимките за сериал обаче се точат по 10-12 часа всеки ден, а Сашо е в малкия екран до обяд. Няма кой да го чака с часове, до момента в който се появи на снимачната площадка.

 undefined

По същия метод стоят нещата и с кинофилмите. Звездата няма съвсем никакви функции на огромен екран поради " Преди обед ". Двете елементи на кино лентата на Ники Илиев " Завръщане " се измежду дребното му появи в киното, и то единствено тъй като режисьорът се е навил да се преценява с програмата на артиста. " Вечно пътуваше, постоянно беше ангажиран, постоянно го чакахме да се появи ", разказвал е Илиев преди време. Малко режисьори са склонни на сходни жертви, написа " Уикенд ".

Телевизията е кол в колелата и на театралните изяви на Сашо. Преди време той беше част от трупата на Малък градски спектакъл " Зад канала ", получи награди " Икар ", участваше в представления по текстове на огромни драматурзи, а в последно време не е имал съвсем никакви министър председатели.

Играе единствено в старите си представления, с които обикаля по турнета, само че има упоритости за още забавни функции и награди. Основната му цел била да гради кариера като артист, а не като ефирен водещ, още по-малко – като публицист. Ето за какво след 11 години в ефира на bTV той е решил да постави точка и да се завърне към главната си специалност – актьорството, твърди изданието.

Само преди година Кадиев бил също пред уволняване, след като в директния ефир на " Преди обед " се чу по какъв начин псува тогавашния министър председател Кирил Петков. Актьорът не знаеше, че микрофонът му е включен, и си разреши да изрази своето отношение в доста последна форма, което стана притежание на всички фенове. Скандалът беше голям. Кадиев се извини за нецензурния си език и уволнението му се размина. Само година по-късно обаче самичък е решил да си тръгне.

В bTV се чудят кой може да го замести до Деси Стоянова, защото двойката е обичана на доста фенове и въпреки, че постоянно подлагат на критика водещия, хората мъчно могат да си показват журналистката с различен екранен сътрудник. Търси се човек, който припомня Сашо, без обаче да го имитира. Той би трябвало да е занимателен и артистичен, с цел да компенсира сериозността на колежката си. Трябва да е известен, с цел да стартира незабавно да притегля фенове, вместо да се постанова занапред да му основават фенска маса.

Трябва да има и разностранни ползи поради разнообразните тематики в шоуто. В 11-годишната история на предаването постоянно се е случвало Сашо да го няма в студиото и тогава Деси най-често е водела сама. Случвало се е да го замества сътрудника му Башар Рахал. Той обаче надали ще се навие да води за непрекъснато, тъй като има доста задължения като артист, продуцент и учител в личната си школа по актьорско майсторство.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР