Сле последния мач от груповата фаза на всеруската волейболна Спартакиада

...
Сле последния мач от груповата фаза на всеруската волейболна Спартакиада
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Имахме желанието, но нямахме силите

Сле последния мач от груповата фаза на всеруската волейболна Спартакиада българският треньор на вицешампиона на Русия Локомотив (Новосибирск) Пламен Константинов направи резюме на резултатите от шампионата, където " железничарите " записаха 4 победи и 3 загуби и останаха на 5-о място в класирането.
 Пламен Константинов и Локомотив с трета загуба, отборът от Новосибирск остана 5-и на Спартакиадата Пламен Константинов и Локомотив с трета загуба, отборът от Новосибирск остана 5-и на Спартакиадата
" Желанието беше на разположение, само че силите ни не стигнаха. Няма забележки към момчетата. Има тънки моменти в някои точки, които опитните играчи пропущат, само че те могат да бъдат поправени с доста твърдоглав труд. Да гледаме напред. Доволен съм, че успяхме да избегнем травми на шампионата. Всички знаят, че имаме оперирани играчи и се надявам да няма рецидиви. Ще обърнем особено внимание на възобновяване ", разяснява Константинов пред клубния уебсайт.

" Така се случи, че след мачовете на шампионата в Новосибирск бяхме изиграли четири мача против 4-те топ тима. Всеки ден желаех да покажем максимума си, само че не можеш да играеш толкоз сложни срещи с еднакъв състав. Спартакиадата беше измислена, само че се получи както постоянно съгласно мен. Ще се помни, че сме играли, само че в случай че я създадат още веднъж, тогава не може да я вършат през август. Тези осем тима не можаха да играят в предварителния стадий на Купата на Русия. Например, в случай че играем Спартакиадата през септември, тимовете ще са по-добре обиграни и с цялостни сформира. Определено това, че играем в 3 или 4 дни поред е безсмислено. Така се губи от качеството на волейбола. В бъдеще може би ще ни чуят повече ", показа още треньорът на Локомотив.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР