Славия се наложи с 3:2 срещу Септември (София) във втората

...
Славия се наложи с 3:2 срещу Септември (София) във втората
Коментари Харесай

Славия на Бакеро с нов успех

Славия се наложи с 3:2 против Септември (София) във втората си другарска среща по време на летния си предварителен лагер.

С два гола за " белите " се отличи младият Роберто Райчев, който влезе като запаса и се разписа през второто полувреме.

В 12-ата минута Джорджо Димитров игра с ръка в наказателното поле на тима от втора дивизия и Тони Тасев невъзмутимо осъществя за 1:0.

След почивката новият треньор на " белите " Хосе Мария Бакеро направи голям брой промени в състава. В 57-ата минута Сибиру Кейта насочи диагонален удар, който беше избит, а при добавката Райчев направи 2:0.

Септември изненадващо доближи до тъждество, в границите на близо 180 секунди. В 64-ата минута Атанас Кабов се разписа от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Емил Мартинов в наказателното поле, а Борислав Маринов също имаше шанс да преодолее Николай Кръстев.

Четвърт час преди края на постоянното време на мача испанецът Йон Бакеро подаде за Роберто Райчев, който финтира технично отбраната на Септември и с обмислен удар от наказателното поле фиксира крайното 3:2, осигурявайки втория следващ триумф за столичани по време на лятната подготовка.

Следващата инспекция на Славия е на 4 юли с новака в елита Крумовград.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР