Предпоследният кръг в групата на борещите се за оцеляване във

...
Предпоследният кръг в групата на борещите се за оцеляване във
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Битката за оцеляване в елита

Предпоследният кръг в групата на борещите се за оцеляване във футболната ни efbet Лига предлага 3 решителни мача, които са с начален час 19:00.

В най-изгодна позиция се намира водачът в поток Ботев (Враца), който има 32 точки и би трябвало да не загуби с повече от 1 гол разлика семейството си на Хебър (Пазарджик), с цел да си подсигурява предварително оставане в групата на майсторите.

Гостуващите новаци пък имат 26 точки преди старта на днешните срещи, намирайки се на 14-ата позиция, която води до бараж с тим от Втора лига.

Само на точка от лидера Ботев пък е тимът на Берое, приемащ през днешния ден Пирин (Благоевград).

При триумф домакините също ще си обезпечат оцеляване в елита, само че същото важи с цялостна мощ и за „ орлетата “.

Те са с 30 пункта в актива си, само че ще се борят и против традицията, защото са в серия от 15 мача без триумф против Берое.

В третия дуел се срещат двата тима, намиращи се най-неизгодни позиции.

Опашкарят Спартак (Варна) е хазаин на предпоследния Септември (София) и би трябвало наложително да завоюва, с цел да резервира очаквания да стигне до бараж за оцеляване.

„ Соколите “ събраха едвам 22 точки от 33-те си досегашни срещи, до момента в който столичани са с 25 в своя актив и също нямат друга опция, с изключение на успеха.

За Спартак обаче не е нужна единствено тя, а и Хебър да не завоюва във Враца, тъй като единствено тогава отборът на Димитър Димитров-Херо няма да изпадне още през днешния ден.

Какво ще се случи в трите мача, следва да разберем към 21:00 часа като Novsport.com ще наблюдава развиването им в действително време, до момента в който нашите гости могат да гледат всеки един от тях онлайн посредством секция „ Актуално “ в уеб страницата, както и посредством посочените по-долу линкове.

ПРОГРАМА, НАЧАЛО 19:00 ЧАСА:

БЕРОЕ (СТАРА ЗАГОРА) – ПИРИН (БЛАГОЕВГРАД) 0:0 (, )

БОТЕВ (ВРАЦА) – ХЕБЪР (ПАЗАРДЖИК) 0:0 (, )

СПАРТАК (ВАРНА) - СЕПТЕМВРИ (СОФИЯ) 0:0 (, )
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР