Младият талант на Септември София Михаил Полендаков подписа своя първи

...
Младият талант на Септември София Михаил Полендаков подписа своя първи
Коментари Харесай

Септември подписа с таланта Полендаков

Младият гений на Септември София Михаил Полендаков подписа своя първи професионален контракт с клуба. 15-годишният бранител е минал и през двете школи, които са под шапката на септемврийци – Септември и ДИТ, като все по-често намира място в групата на мъжкия тим за мачовете от efbet Лига.

Ето какво написаха от Септември за контракта на Полендаков:

„ Юношата на Септември София - Михаил Полендаков подписа своя първи професионален контракт с клуба! Роденият през 2007 година състезател е артикул на двете академии под шапката на септемврийци - Септември и ДИТ, като стартира да тренира футбол на 6 годишна възраст и минава през всички възрастови обединения.

Считан за един от най - огромните и перспективни гении на своят набор в България, Михаил прави формален дебют в Първа лига на 15 години. Капитан на юношеският народен тим до 16 години.

Играе на позиция централен бранител, краен защитник и отбранителен полузащитник, той има изключителни футболни и лидерски качества.

Цялото управление на Септември София му желае да бъде здрав и да реализира с лекост бъдещи огромни триумфи на и отвън терена! “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР