Слави Трифонов става конкуренция на Митко Пайнера, научи HotArena.Той ще

...
Слави Трифонов става конкуренция на Митко Пайнера, научи HotArena.Той ще
Коментари Харесай

Слави забива нож в гърба на Пайнера - събира най-добрите звезди в собствена компания

Слави Трифонов става конкуренция на Митко Пайнера, научи HotArena.

Той ще има импресарска организация, в която ще включи  не единствено най-хубавите български артисти, само че и митове от естрадния отрасъл, които сега се скитат „ немили-недраги “ и сами поемат участия, разноски и концерти.

Близки до него настояват, че тогавашният кукувец възнамерява да се захване съществено с продуцентска активност и да се трансформира в директен съперник на Митко Пайнера. Впрочем тази активност не му е непозната, защото при започване на демокрацията Трифонов основа БМК, с която поддържаше освен „ Ку-ку бенд “, само че и редица родни артисти като Кали, Сашо Роман, Нина Николина, Мария Илиева, КариZма и други, написа „ България Днес “.

Най-вероятно след края на шоуто музикантите от „ Ку-ку Бенд “ няма да спрат да основават нови песни – както за оркестъра, по този начин и независими. Даже в последно време се вижда, че артистите в шоуто натрупват нов репертоар и стремително показват части. Вероятно след тях ще последват турнета и участия по клубовете из страната. Сред изпълнителите най-търсени са Борис Солтарийски, Годжи и Гъмзата. Тръгнат ли на постоянни участия, Дългия ще прибира % от хонорарите им. Според осведомени сега Солтарийски и Гъмзата взимали по 5000 лв. на изява. Годжи също коства толкоз, само че откогато стана баща, е понамалил участията.

Слави възнамерява да им вдигне хонорарите , тъй като откакто спре шоуто, към тях ще има огромно търсене. Най-вероятно в „ Седем Осми “ Трифонов ще вземе и други реализатори. 

" Това с импресарската организация е доста хубава концепция, защото сега занимателният отрасъл е доста разграничен – с изключение на фолккомпанията всички останали се избавят еднолично – кой с продуцентски къщи, кой с другари, споделят близки до Слави. Проектът на водещия бил да продуцира освен личните си актьори, балет, музиканти, а да се разпростре и из естрадния род, цирковото изкуство и артисти, които са на свободна процедура. В момента всичките му хрумвания се пазят в загадка от боязън за приключване на информация.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР