Слави Трифонов ще намери начин да въздейства на политиката, без

...
Слави Трифонов ще намери начин да въздейства на политиката, без
Коментари Харесай

Любен Дилов: Слави Трифонов ще намери начин да въздейства на политиката

Слави Трифонов ще откри метод да влияе на политиката, без самият той да взе участие, това сподели Любен Дилов-син пред Дарик в коментар за желанията на шоумена да влезе в политиката. Двамата работиха дълги години дружно.

Слави Трифонов с отворено писмо, търси надарени и морални българи
 
Извън шегата, че става за папа , мисля, че той ще откри метод, по който ще влияе на политиката , както постоянно го е правил, без самият той директно да взе участие. Мисля, че няма неприятен опит в политиката и съм податлив да се съглася с премиера Борисов, а рядко се съгласявам с него, а точно, че би трябвало да се приветства всеки опит да се разрита кошера, тъй като той вкарва хората в положение на избор и размисъл, а той е доста значим “, уточни Дилов.
 
По думите му всеки подобен акт като този, който Слави твърди, че ще предприеме, е доста потребен на обществото.
 
Ще е мъчно, ще срещне огромни проблеми . И не е въпросът до тил, а е до това, че обществото към този момент е доста по осведомително проводимо, не може да се маскираш. Но то няма лесни неща. Няма по какъв начин да е елементарно, само че е потребно. Не желая да давам оценки и да осъждам. Много неща одобрявам, още повече неща не одобрявам “, сподели още той.

Борисов за начинанието на Трифонов: На думи е елементарно, само че като забележим хората, ще стане ясно
 
На въпрос дали и за какво, в случай че е по този начин, Слави Трифонов харесва Ахмед Доган , Любен Дилов съобщи, че има доста хора, които го харесват.
 
„ Истината е, че Ахмед Доган е едно от най-ярките наличия в българската политика, все едно какво мислим за него - положително или неприятно, както и това, че той е харизматичен в тази позиция. Той има една непрекъсната арка и един воин, който непрекъснато се движи във възходяща линия и даже когато има пропадания, те са постоянно доста трагични и публично значими “, добави Дилов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР