Слави Трифонов с открито писмо до Кирил Петков, Бойко Борисов,

...
Слави Трифонов с открито писмо до Кирил Петков, Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Слави Трифонов с писмо до Петков, Борисов, Пеевски и Иванов: Какво им написа?


Слави Трифонов с намерено писмо до Кирил Петков, Бойко Борисов, Делян Пеевски и Христо Иванов.

Лидерът на „ ИТН “ им написа, че с решението си за предоставяне на зелена светлина на Северна Македония са положили основите на една нова Евроатлантическа коалиция в България, освен това безапелационно подкрепена от Франция.

„ Предстоят значими решения, свързани с ръководството на България. Президентът след няколко дни ще връчи мандат на групировката спечелила изборите - „ Продължаваме промяната “. Това е прелестна опция да реализирате новосформираната коалиция “, написа още Трифонов.



Той предвещава голямо болшинство.

„ Продължаваме промяната “, ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и „ Демократична България “ - общо ще разполагате с 176 депутати. Логично към тях може да прибавите и шестимата отделили се депутати от „ ИТН “. Така ще имате 182 депутати, което е доста повече от конституционно болшинство. Това ще ви направи спокойни за взимането на всевъзможни решения “, продължава Слави Трифонов.

„ Може да извършите правосъдна промяна, може да продължите изнасянето на оръжия за Украйна през трети страни, може умерено да измененията и законите, с цел да се усвоят милиардите по Плана за възобновяване, може да приемете и нужните антикризисни ограничения и да извършите дълго чаканите промени. Като сегашни и бъдещи членове на едни и същи европейски политически фамилии, умерено може да реализирате всички евроатлантически цели, част от които изброих нагоре “, предлага водачът на „ ИТН “.

„ Г-н Петков, господин Борисов, господин Пеевски и господин Иванов, откакто дадохте зелена светлина за Северна Македония, дайте зелена светлина и за България. Постъпете умно и държавнически, по този начин както постъпихте през днешния ден “, прикани Трифонов.

„ Ако се има вяра на социологическите изследвания, България няма потребност от нови избори и вие имате опцията да реализирате едно мощно ръководство, с което да изведете страната от политическата рецесия, енергийната рецесия и инфлацията. Бъдете първо българи и държавници, а чак по-късно политически съперници “, приключва Трифонов, пожелавайки им триумф.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР